slm hanımlar ben 2 yıllık evliyim yaklaşık 9-10 aydır bebek istiyoruz.. geçen hafta doktoraa gittim yumurtalarımın çatlamadıığını bu yüzden bebeğim olmadıını sölyledi tedavisi war dedi ama emin değilim oyalanıyomuyum die düşünüyorum.. yumurtası çatlamayıpta tedavi sonrası bebeği olan var mı??? lütfenn cevap atın..
slm hanımlar ben 2 yıllık evliyim yaklaşık 9-10 aydır bebek istiyoruz.. geçen hafta doktoraa gittim yumurtalarımın çatlamadıığını bu yüzden bebeğim olmadıını sölyledi tedavisi war dedi ama emin değilim oyalanıyomuyum die düşünüyorum.. yumurtası çatlamayıpta tedavi sonrası bebeği olan var mı??? lütfenn cevap atın..
elbette var hem de cok var hic kotu dusunme bile senin de melegin gelecektir sabr et ve dua et... ve mutlaka 1 deil b1den fazla doktora danisharak tedavi ol INSALLAH her sey cok guzel olacak
tşk ederim angry cwpın için dediğin gibi dua ediyorum ama sabredemiyorum.. korkuyorum bu 2. doktorum ilki bişi demiodu bihahaki ay gel gidiodum bi dahaki ay gell yardım etmeye niyeti yoktu bu doktor hemen sorunu söyledi tedavisi war dedi ama bilemedim oyalanmak istemiyorum olsun biann istiyorum ...