Yardımmm :-(

Seremcem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
882
202
133
Arkadaşlar yardım edin lütfen benim bugün 9.günüm yani adet bitti ama benim adet bu sefer değişik oldu ilk gün kahverengi ve siyah lekelenmeler geldi 2.gün sabah kırmızıya döndü ve biraz yoğunlaştı 3.gün azaldı 4 ve 5 günlerse lekelenme tarzında geldi her zaman ilk 3 gün yoğun 3 günde azalırdi yani 6 gün sürerdi ve şimdi bende mide bulantısı kasık ağrısı ve baş dönmesi var göğüslerimde hassasiyet büyüme ve koyulaşmada var acaba ne olabilir üstüne görme böyle bişey olabilirmi yoksa üşüttümmu acaba

strestle bile alakalı olabilir bence ve kocakarı lafı derlerdi inanmazdım ama ayakları üşütmek inanılmaz etkilio adet dönemini.bir daha ki adet dönemini bekle bnce sakkince üstüne görmede bu tarz şikayet hiç duymadım.

Ya zaten bu belirtiler hastalanmadanda vardı sadece bittikten sonra baş dönmesi mide bulantısı başladı hatta göğsüm baya büyüdü dokununca ağrıyo

Ya zaten bu belirtiler hastalanmadanda vardı sadece bittikten sonra baş dönmesi mide bulantısı başladı hatta göğsüm baya büyüdü dokununca ağrıyo

ozaman bi doktora git ewde test yapsan çıkmaya bilir belki kanda görünür

ozaman bi doktora git ewde test yapsan çıkmaya bilir belki kanda görünür

göğüsler irileşip ağrıyınca ilk belirti derler hamilelikte ama sen istiomusun hamile kalmak tatlım :) ben çok istiorum ama cesaret edemiorum hala bırakmadım korunmayı

Evet istiyorum bende şüphelendim ışte hatta göğsümdeki farklılığı eşim farketti ilk benim sonradan ilgimi çekti o söyledikten sonra hatta kız kardeşimde büyüdüğünü söyledi ağrıyodu zaten ama büyüdüğünü sonradan fark ettim inş hamisimdır olmazsa yarın bi doktora gidiyim yada cuma filan dua edermisin bana :)

ewet hayal kurmadan emin ol ki sonra üzücü bişi çıkmasın eve gidince umut arkaşımız için bi yasin okucam sana da dua ederim allah gönlüne göre versin

Çok teşekkürler saol..neden başka kimse yazmıyo yardımcı olun lütfen kasık ağrısı hala var korkuyorum ama cuma sanırım gitcem doktora

abla ekşi sözlükte başlığınızı açmışlar dalga geçiyolar.

kızlar mrbbb .. içinizde hamiş olan varmı ? yada benim gibi batını bekleyen ? benim bat 5 nisan (gelmezolasıca ) sizlerin ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…