• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmm

senay55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
117
5
26
37
arkadaşlar bankalarda çalışan arkadaşlar varmı aramızda yada yakın tanıdığı olanlar maaş ve çalışma ssatlerını çok merak edıyorumm:(

özel bankalarda maaş düşüktür tabıkı calıstıgın pozısyona gore değişir ama yınede cok yuksek degıldır en bankadan bankaya değişmekle beraber en düşük ücret 900 - 1000 arasındadır , çalışma saatler fazladır, yoğun şubelerde hiç bir zaman altıda cıkamazsan helede kasada acık cıktıysa bu sure dahada uzar ,

devlet bankalarında ise çalışma ssatı yıne fazladır sekızden once cıkıldıgı nadırdır fakat kucuk kasabadaysan daha erken cıkabılırsın , maasları daha ıyıdır.maas + 3 ayda bır cıft maas + 2 ayda bır sigorta parası

teşekkür ederim bende özel sektörde çalısıyorum fakat denızbankasına gırme durumum va iş değişikliği olacagı ıcın cok kararsızım bu sebeble yorumlaa ıhtıyacım var

kuzenım denız bank merkezde calısıyor , 1000 tl alıyo hemen hemen bır aksam nobetı var 10 da gelıyor eve , ama subelerdekıler gec cıkıyo dıyo , kendısı memnun deniz banktan

bende diğer bankalara göre iyi diye duydum off çok zor bı durum kuzenın merkezde calısyor galıba onlar şubeye gore rahattır sanırım çok teşekkür ederım cevabın ıcın

kuzenım denız bank merkezde calısıyor , 1000 tl alıyo hemen hemen bır aksam nobetı var 10 da gelıyor eve , ama subelerdekıler gec cıkıyo dıyo , kendısı memnun deniz banktan

Konuyu tesadüfen gördüm ve mesajiniz dikkatimi cekti. Kuzeniniz genel müdürlükte calismasina ragmen 1 gün nöbete kalip 10 da mi geliyor eve? yoksa ben mi yanlis anladim:)

Back