How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

yardımmm :)

sedaak

PoYRaz & Elif
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
527
121
123
kızlar merhaba aranızda reglsne 3-4 gün kala kanda gebelik testi yaptırıp negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı acaba :)

kızlar merhaba aranızda reglsne 3-4 gün kala kanda gebelik testi yaptırıp negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen var mı acaba :)

evettttt adetim günü bi hafta geçti test yaptım negatifti doktora gittim ultrasonda karnım temiz çıktı gebelik yok dedi hormon testi gebelik testi yaptı gebelik degerim 50ydi ve adetim günü 45gün geçmişti bekleyeyim deger hızlı artıyosa normal gebelik dedi geç döllenme olmuş benim şimdi 7 aylık gebeyimmmm :))))))))))) bi kızım olacak allahın izniyle

adet gecıkmesı olmadan drlar önermıyorlar zten kan testını yanlıs sonuc verebılıyor hamıleleık olmasa bıle hcg degerı yüksekte cıkabılıyor bazı durumlarda en ıyısı 2-3 gün gecıkmeden sonra ıdrar testı sonra kan testi

evettttt adetim günü bi hafta geçti test yaptım negatifti doktora gittim ultrasonda karnım temiz çıktı gebelik yok dedi hormon testi gebelik testi yaptı gebelik degerim 50ydi ve adetim günü 45gün geçmişti bekleyeyim deger hızlı artıyosa normal gebelik dedi geç döllenme olmuş benim şimdi 7 aylık gebeyimmmm :))))))))))) bi kızım olacak allahın izniyle

2012 ekim annelerinde var mısın?http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...nneleri-paylasim-alani-3380.html#post25841631

Kan tahlilinde kesin sonuç çıkıyor diye biliyorum ama beklemekte fayda var yine de...Ben de reglime 10 gün kala normal test yapmıştı pozitif çıkmıştı ve pozitif olarak devam etti...

Son düzenleme:
Kan tahlilinde kesin sonuç çıkıyor diye biliyorum ama beklemekte fayda var yine de...Ben de reglime 10 gün kala normal test yapmıştı pozitif çıkmıştı ve pozitif olarak devam etti...

eger gec döllenme varsa kanda cıkmayabılıyor oyüzden adet gecıkmesınden sonra pozıtıfe dönebılıyor test

saolun kızlar verdiğiniz cevaplar için :) allah hepinizin bebişine uzun ömürler sağlık kolay doğum versin inş :21:

Back