yardımmm

semrican

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
248
0
96
52
Ankara
kızlar yeni aldığım evin banyosunda ucuz yollu değişiklikler yapmak istiyorum fayansların rengi hiç benim tarzım değil.bonyo için olan duvar kağıtları hakkında bilgisi olan varmı?resim eklerseniz sevinirim.birde zemini sprey boyalarla boyuyorlarmış nekadar sağlıklıdır acaba beni aydınlatırsanız sevinirim hihoyyyt

kimse yokmuuuu?
:1no2:
Banyo duvar kağıdı modelleri ; Banyolar’da ithal duvar kağıdı kullanılabilir, öncelikle seçmiş olduğunuz duvar kağıdı modelinin neme ve suya karşı dayanıklı olması garanti süresinin 7 yıl ile 10 yıl arasında olması gerekir.Banyolar için vinil duvar kağıdı çeşitleri mevcuttur, Fayans üstüne duvar kağıdı yapıştırılmaz. Mutlaka dönüşüm astarı fayansa uygulanır ve 24 saat beklenir sonrasında duvar kağıdı için uygun zemin hazırlanır.

Fayans üstüne dönüşüm astarı kullanılmadan uygulanan kağıtlar çok kısa süre sonra sökülür ve birleşim yerlerinde açmalar meydana gelir.Bazı markaların sadece banyolar için ürettiği modeller bulunur.Ucuz ve kalitesiz bir kağıdı asla banyonuzda kullanmayın kısa sürede kağıdınızı sökmek zorunda kalabilirsiniz.

Banyo için doğal desende duvar kağıdı modelleri oldukça moda, bambu desenli ahşap ve taş görünümlü duvar kağıdı renkleri banyolar’da farklı bir atmosfer yaratmaktadır

Duvar kagıdının geri dönüşünden
mutfak banyolarda nasibini aldı.
Yıkanabilir duvar kagıtları piyasaya çıkınca
banyo ve mutfaklarda kagıt kaplandı.
Artık begendiginiz desenleri banyo ve mutfagınıza taşıyabilirsiniz.
Fayans kaplı mutfak ve banyonuzda
uygulama çok kolay eskimiş kırılmış
modası geçmiş fayansların üzerine
astar ve alçı uygulandıktan sonra kagıt kaplanıyor.

Back
X