Saç Rengi ve Saç Boyama yardımmm

gul34

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
448
1
316
Antalya
kızlar yine ben bir şey danışıcam saçlarımı açtırmış ve kumrala byatmıştım ama hafif turuncu olmuştuve çok yıpramnıştı.Loral casting kumral nasıl bir renk koyu mu onunla boyasam acaba nasıl olur

cnm lorealler acık dusuyor bence baska bır marka düşün ve turunculuk kapatmak içinde küllü kumralla boya bence

tatlım ben loreal casting 700 kumralı 2 defa boyadım.sana soyle yardımcı olmaya calısım.benım sacım koyuydu baya koyu kahve gıbıydı ılk boyadıgımda cok cok az bı renk farkı oldu kumraldan cok kızılıık kattı ıkıncı defa boyadıgımda yıne cok cok az bı renk farkı oldu yıne kızıllık yaptı ama ısık yansıyan yerlerde sarılıklar var gıbı duruyodu garıp bı renktı anlayacagın bende sonra bal kopugune boyamıstım benım cok hosuma gıtmıstı baya acılmıstı bu defa ama daha sarı acıldı.eger turunculugu kırmasını ıstıosan bence castıngı pek dusunme derım ama sacının yıpranmamasını ıstıyosan gozum kapalı castıngı onerırım sana ama sanırım bu serinin acık renklerınde bı kızıllık soz konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…