yardımmm

turan5506

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2019
3
0
1
34
merhaba kızlar benım adet döngüm 32-35 gun arası değişiyor.2 aydır 32 günde bir olmama rağmen bu ay 7 gün geciktim.dün aksam kanda gebelık testı yaptırdım sonuç 00.01 negatif. ama belim çok ağrıyor arada kasıklarım regl olacak gibiyim. acaba geç hamilelik olabılır mı?

7 gün geçmiş ve kanda çıkmamış canım hamile değilsin bence ama gecikmenin başka sebebi var demediler mi sana hormonlar la ilgili filan

7 günlük bi gecikme için kan değerin çok düşük ki zaten 0.01 değeri asla gebelik kabul etmiyorlar inşallah en yakın zamanda mucize haberini alırsın

7 gün geçmiş ve kanda çıkmamış canım hamile değilsin bence ama gecikmenin başka sebebi var demediler mi sana hormonlar la ilgili filan
yok herhangi birsey demediler ben zaten acilde yaptırdım testi doktor bıraz daha bekle dedı sadece

Doktor biraz daha bekle adet olursun demek istemiştir belki de bekle biraz adet olmazsan kadın doğuma git prolaktin yüksekliği hormon dengesizliği de adet geciktiriiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…