• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmm

meryun

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2017
44
2
6
30
bayanlar ben birşey sorcam belki bilen vardır benim eşim memur polis memuru ve bende her türk vatandaşı gbi doğum yapınca süt pararsı yardımı almak istiyorum ama devlet memuruna bu hakkı tanıyolarmı tam olarak bilmiyorum doğumuda devlet hastanesinde yapıcam orda hastanede istemem gereken belge ne bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim inş devlet memurunuda böyle bir hak tanıyolardır

Her doğum yapana süt ve doğum parası veriyorlar hastaneden özel bişey istemene gerek yok onlar zaten sana 3-4 tane doğum kağıdı veriyorlar onlarla başvuru yapacaksın

bayanlar ben birşey sorcam belki bilen vardır benim eşim memur polis memuru ve bende her türk vatandaşı gbi doğum yapınca süt pararsı yardımı almak istiyorum ama devlet memuruna bu hakkı tanıyolarmı tam olarak bilmiyorum doğumuda devlet hastanesinde yapıcam orda hastanede istemem gereken belge ne bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim inş devlet memurunuda böyle bir hak tanıyolardır
Ben de merak ettim aliniyormuymus ogrenebildiniz mi

Türk vatandaşı olmayana yok mu yani?? Eşim türk vatandaşı ama ve memur

Back
X