- 7 Mart 2011
- 2.302
- 16
- 158
- Konu Sahibi zeynepaylin
-
Slm kızlar 1haftadır sigara içmiyorum Kendime ödül vermek istiyorum bugüne kadar hiç parfümüm olmadı çok para dedim almadım ama sigarayı her ay ayırdım pişmanlık hatta safhada söyle Ferah Ferah kokacağım yada çiçek çiçek Parfüm önerisi amber exsir orflam dan almıştım çook ağır bir koku ben kalıcı hafif hoş ve herkesin soracağı bir koku arıyorum bu arada esmerim
Cilde sıkılabilir onayı olan tek parfüm LR parfümleri. Denemenizi tavsiye ederim. Seçenekler için mesaj atabilirsinizSlm kızlar 1haftadır sigara içmiyorum Kendime ödül vermek istiyorum bugüne kadar hiç parfümüm olmadı çok para dedim almadım ama sigarayı her ay ayırdım pişmanlık hatta safhada söyle Ferah Ferah kokacağım yada çiçek çiçek Parfüm önerisi amber exsir orflam dan almıştım çook ağır bir koku ben kalıcı hafif hoş ve herkesin soracağı bir koku arıyorum bu arada esmerim
Kız chloe signature ile vanilya ne alakaChloe signature aldım hafif çiçekimsi vanilyalımsı bir kokuöneriler için tşk kızlar
O kokuda vanilya yok bal var canim o hafif tatlilik oradan geliyor.Chloe signature aldım hafif çiçekimsi vanilyalımsı bir kokuöneriler için tşk kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?