• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmm sigarayı bıraktım bir aylık sigara Parası ile gerçek Parfüm önerisi

zeynepaylin

eninde sonunda benim olacaksin
Kayıtlı Üye
7 Mart 2011
2.302
16
158
Slm kızlar 1haftadır sigara içmiyorum Kendime ödül vermek istiyorum bugüne kadar hiç parfümüm olmadı çok para dedim almadım ama sigarayı her ay ayırdım pişmanlık hatta safhada söyle Ferah Ferah kokacağım yada çiçek çiçek Parfüm önerisi amber exsir orflam dan almıştım çook ağır bir koku ben kalıcı hafif hoş ve herkesin soracağı bir koku arıyorum bu arada esmerim

Slm kızlar 1haftadır sigara içmiyorum Kendime ödül vermek istiyorum bugüne kadar hiç parfümüm olmadı çok para dedim almadım ama sigarayı her ay ayırdım pişmanlık hatta safhada söyle Ferah Ferah kokacağım yada çiçek çiçek Parfüm önerisi amber exsir orflam dan almıştım çook ağır bir koku ben kalıcı hafif hoş ve herkesin soracağı bir koku arıyorum bu arada esmerim

İyi fikir tebrik ederim.Sigaraya verdiğimiz parayla neler neler alabiliriz oysa ki.Burberry Classic ,Lancome Miracle benim sevdiğim beğendiğim kokular :KK39:

Cilde sıkılabilir onayı olan tek parfüm LR parfümleri. Denemenizi tavsiye ederim. Seçenekler için mesaj atabilirsiniz

Gucci flora (agir da gelebilir emin degilim ama cok guzel romantik bir kokusu var)
Gucci envy me.
Marc jacobs daisy easy so fresh.
Loewe aura.
salvatore ferragamo signoria.
Valla bunlarin hepsi cok hos kokular ve agir değiller bana gore.
Ben iclerinde en cok salvatore yi begeniyorum.

Son düzenleme:
Marc Jacobs Daisy
Chanel Chance
Bulgarı Omnia Cyrstalline hepisinede bayılıorum çok fresh

Chloe signature aldım hafif çiçekimsi vanilyalımsı bir koku :D öneriler için tşk kızlar

Back