Yardımmm.... mide bulantısı

yasemn19121

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
59
26
38
27
Kızlar acil yardım akşamları ve geceleri aşırı mide bulantısı oluyor sabah asla olmuyor. Bu durumda olan var mı ?? Önerileriniz nedir 5+6 haftalık hamileyimm

Kızlar acil yardım akşamları ve geceleri aşırı mide bulantısı oluyor sabah asla olmuyor. Bu durumda olan var mı ?? Önerileriniz nedir 5+6 haftalık hamileyimm
Dogal nane şekerleri oluyor onunla rahatlayan gebeler gordum. Ama doktora danismadan hicbir sey yapmayin.

Gece uyuyun uyumadan geçmez. Valla ilk 3 ay ozellkle bunu pek bir çaresi cok arkadaşım kraker falan tuzlu şeyler diyorlar kimine iyi gelen başkasına iyi gelmiyor. Benim 24 saat bulanıyordu yeşil elma yiyebiliyordum sadece

Doktora gittiginde ilac iste, insallah sana faydasi olur, ben halen cözüm bulamadim,

Doktora gittiginde ilac iste, insallah sana faydasi olur, ben halen cözüm bulamadim,
Siz bendensiniz doğum olup bitene kadar sürdü ama 5. Ay kusmalar bitti neyseki gelip geçiyor cok sukur melekler için değer sizinde az kalmış sabredin

Siz bendensiniz doğum olup bitene kadar sürdü ama 5. Ay kusmalar bitti neyseki gelip geçiyor cok sukur melekler için değer sizinde az kalmış sabredin
Evet malesef dogumda bile vardi o bulantilar, bundada gun sayiyorum gececek artik bi sekilde, tesekkur ederimm saglikla buyutun kuzunuzu

Benimde 4 ayım kraker bisküviyle geçmişti yine de bulantı kusma 4 ay sürdü Allah yardım etsin bacım yapacak bir şey yok sabır. Bir de bu bulantılar geçince iştah tavan yapıyor aman dikkat sonra aşırı kilolar geliyor ardından hazır aklımdayken o konuda da uyarıp dikkatinizi çekeyim dedim. Rabbim kolaylık versin inşallah rahatça atlatırsınız tüm süreci.

Selam güzel anne. .. Eminim şu an bile uyuyamıyorsundur. Ben mide bulantısından neler çektim ne dedilerse yedim kraker leblebi fln yok yani hiiiç bir işe yaramadı.hatta biri bana kuru fasulye yut demişti ayy onu bike yapmıştım çaresizlikten sonra Bir doktor bana prilam bulantı ilacı yazmıştı onu kullandım şiddetini azalttı en azından uyku uyuyup biraz unutuyordum. Ben doğana kadar kullandım bulantım hiç geçmedi hatta, doğururken bile bulantıdan kustum umarım senin hemen geçer sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Merhabalar mutlaka yatak baş ucunuzda leblebi kraker tuzlu şeyler bulundurun bulantının gelmesini hiç beklemeden mutlaka atıverin bol su tüketin belki biraz daha süreblir bulantılarınz ama katlanılmayacak düzeye gelirse zaten gebelerin kullanması gereken ilaçlar oluyor rahatlıkla kullanırsınz inşallah gerek kalmaz

Arkadaşlar çok teşekkür ederim mesajlarınız için... İnşallah bi an önce geçer sabahlara kadar uyuyamıyorum rabbimin vardır bir bildiği elbet ama zorluyor tabi. Kucağına alanlar Allah uzun ömürler versin. Karnımızda kileri bi an önce kucağımıza vermeyi nasip etsin inşallah bu ara da hanımlar dua eder misiniz hafta içi kalp atışı için gideceğim inşallah bi sorun yoktur sağ Salim duyarız

benm doktorumda psıkolojk dedı dusunme kafandan at hamıle oldugunu yavas yavas bulantılar kesılır dedı ama 3 gundr yoktu bgn yıne basladı doktor bnun ılacı yok fayda etmez dedı yoks a dahada uzun sürebılır dedı.

Valla psikolojik bu kadar olur mu bilemiyorum, 33.haftadayım halen devam ediyor benim. Diğer 2 hamilelikte de aynıydı, prilam ve zofer kullanıyorum ben onlar olmasa tamamen perişan olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…