- 4 Aralık 2020
- 59
- 26
- 38
- 27
- Konu Sahibi yasemn19121
Kızlar acil yardım akşamları ve geceleri aşırı mide bulantısı oluyor sabah asla olmuyor. Bu durumda olan var mı ?? Önerileriniz nedir 5+6 haftalık hamileyimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogal nane şekerleri oluyor onunla rahatlayan gebeler gordum. Ama doktora danismadan hicbir sey yapmayin.Kızlar acil yardım akşamları ve geceleri aşırı mide bulantısı oluyor sabah asla olmuyor. Bu durumda olan var mı ?? Önerileriniz nedir 5+6 haftalık hamileyimm
Ah kıyamamKızlar acil yardım akşamları ve geceleri aşırı mide bulantısı oluyor sabah asla olmuyor. Bu durumda olan var mı ?? Önerileriniz nedir 5+6 haftalık hamileyimm
Siz bendensiniz doğum olup bitene kadar sürdü ama 5. Ay kusmalar bitti neyseki gelip geçiyor cok sukur melekler için değer sizinde az kalmış sabredinDoktora gittiginde ilac iste, insallah sana faydasi olur, ben halen cözüm bulamadim,
Evet malesef dogumda bile vardi o bulantilar, bundada gun sayiyorum gececek artik bi sekilde, tesekkur ederimm saglikla buyutun kuzunuzuSiz bendensiniz doğum olup bitene kadar sürdü ama 5. Ay kusmalar bitti neyseki gelip geçiyor cok sukur melekler için değer sizinde az kalmış sabredin
Aminnn inşallah sizde öyleEvet malesef dogumda bile vardi o bulantilar, bundada gun sayiyorum gececek artik bi sekilde, tesekkur ederimm saglikla buyutun kuzunuzu
Selam güzel anne. .. Eminim şu an bile uyuyamıyorsundur. Ben mide bulantısından neler çektim ne dedilerse yedim kraker leblebi fln yok yani hiiiç bir işe yaramadı.hatta biri bana kuru fasulye yut demişti ayy onu bike yapmıştım çaresizlikten sonra Bir doktor bana prilam bulantı ilacı yazmıştı onu kullandım şiddetini azalttı en azından uyku uyuyup biraz unutuyordum. Ben doğana kadar kullandım bulantım hiç geçmedi hatta, doğururken bile bulantıdan kustum umarım senin hemen geçer sağlıkla kucağına alırsın inşallah...Kızlar acil yardım akşamları ve geceleri aşırı mide bulantısı oluyor sabah asla olmuyor. Bu durumda olan var mı ?? Önerileriniz nedir 5+6 haftalık hamileyimm
benm doktorumda psıkolojk dedı dusunme kafandan at hamıle oldugunu yavas yavas bulantılar kesılır dedı ama 3 gundr yoktu bgn yıne basladı doktor bnun ılacı yok fayda etmez dedı yoks a dahada uzun sürebılır dedı.Doktora gittiginde ilac iste, insallah sana faydasi olur, ben halen cözüm bulamadim,
Valla psikolojik bu kadar olur mu bilemiyorum, 33.haftadayım halen devam ediyor benim. Diğer 2 hamilelikte de aynıydı, prilam ve zofer kullanıyorum ben onlar olmasa tamamen perişan olurumbenm doktorumda psıkolojk dedı dusunme kafandan at hamıle oldugunu yavas yavas bulantılar kesılır dedı ama 3 gundr yoktu bgn yıne basladı doktor bnun ılacı yok fayda etmez dedı yoks a dahada uzun sürebılır dedı.
bılmıyorum valla ama kötü ya benıde bulantı mahfedıor.Valla psikolojik bu kadar olur mu bilemiyorum, 33.haftadayım halen devam ediyor benim. Diğer 2 hamilelikte de aynıydı, prilam ve zofer kullanıyorum ben onlar olmasa tamamen perişan olurum
Allah kolaylık versin insallah, zaman bi şekilde geçiyor sağlıkla dogsunlarda herşey unutulurbılmıyorum valla ama kötü ya benıde bulantı mahfedıor.