Yardimmm lutfen

PoncikPrensesss

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2018
214
140
23
34
Merhaba arkadaşlar.. 3.5 yildir hamile kalmaya calisanlardanim. Sorum olacakti . adetimden 1 gun once sulu sekilde 2 damla acik pembe renginde kanama oldu.ondan snra kesildi daha hic birsey gelmedi. Bugun 4. Gun sadece peceteye gelen acik kahverengi akiskan sulu akinti oldu gene bisey yok . gecen ay 5 gun erken baslamisti adetim . bu ayda haliyle erken gelmesi gerekiyordu adetlerim duzenli. 27 gunde 1 olurum. Bu akinti sekli sizce adetin baslangici mi . aranizda da boyle yasayan var mi? simdiden cvplariniz icin tesekkurler .

Bi test yap olmadı cnm inşallah gebesindir. Benim iki gebeliğimde de kahverengi akıntı gelmişti. Bi tek o zamanlar gelmişti hiç kahve rengi akıntım olmazdı. Heralde yerleşmeden dolayıdır. Biraz daha bekle gelmezse bi test yap.

insaallah sadece bel ve sirt agrim var ne gogus ne bisey . kahverengi akintiyi gorunce üzüldüm. Hani derler ya icerde kalmis kan.adet baslangici falan. Test yapmaya da korkuyorum. (((

Peki o kahverengi akinti.. Cok ozur dileyerek sulu bir sekildemiydi yoksa sumuk gibi uzayan ip gibimiydi

insaallah sadece bel ve sirt agrim var ne gogus ne bisey . kahverengi akintiyi gorunce üzüldüm. Hani derler ya icerde kalmis kan.adet baslangici falan. Test yapmaya da korkuyorum. (((

Bende öyle düşünmüştüm. İçerde kalmış kan heralde dedim. Çok böyle sümüksüde değildi su gibide değildi. Yani sümük gibi uzamıyordu. Benimde zor oldu ilk bebeğim. Pco varmış bende ilaçla oldu. İlk zor ama 2. Sürpriz oldu. İnşallah sizinde öyle olur. Rabbim anne olmak isteyen her kadına hayırlı sağlıklı evlatla anneliği tattırsın. Doktora gittin mi hiç? Bi kaç gün daha bekle hala regl olmazsan bi test yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…