- Konu Sahibi Fasulye pilav
-
Kaç günde bir adet oluyorsun ve adetlerin düzenli mi ?Hanımlar merhaba ben yeni evliyim fakat çocuk istiyoruz. 4 aydır deniyoruz doktora gittim hormonların iyi yakında gebe kalabilirsin dedi ,fakat 19 temmuzda adet oldum daha olmadım ve akintim akıntı hala var devam ediyor. 21.gun yani 8 ağustosta doktor progesteron hormon yaptı test 8.2 yumurtlama olmus dedi ama hala adet olmadım ve egerki o ay yumurtlama olduysa normalde bebek olmamıza adet erkenden gelir diye biliyorum ama bende gecikme var ve doktor folik asit icmemi önerdi adet gecikmesi yumurtlaikla alakalı biseymi ??
Benim oda geçti canım 19 temmuzdu adet günüm, ağustos 8 yumurtlamaYumurtlama olduğunda en geç 19.gun adet oldum erken gelmedi. Adetlerim çok duzensiz iki üç ayda bir adet olurdum. İlaç kullanıyorum yumurta takibim yapılıyor 32-35 arası adet oluyorum.
Gebelik şüphen var test yapsan cikarBenim oda geçti canım 19 temmuzdu adet günüm, ağustos 8 yumurtlama
Geç döllenme olduysa çoğunlukla adetten 15 gün sonrayada cikablrms bilmiyorum negatif görmekte istemiyorum değişik duygular icerisindeyim bi yandan ağlarken bi yandan gülecek gibiyim :')Gebelik şüphen var test yapsan cikar
Yumurtlama gününde hamile kalmışsan geç döllenme olmaz ve şimdi belli olur. Ama istersen birkac gün daha bekle. İnşallah hamilesindir. İlk bebeğin miGeç döllenme olduysa çoğunlukla adetten 15 gün sonrayada cikablrms bilmiyorum negatif görmekte istemiyorum değişik duygular icerisindeyim bi yandan ağlarken bi yandan gülecek gibiyim :')
Alllah nasip ederse ilk bebeğim olucak ama bakalım hayırlısıYumurtlama gününde hamile kalmışsan geç döllenme olmaz ve şimdi belli olur. Ama istersen birkac gün daha bekle. İnşallah hamilesindir. İlk bebeğin mi
Öyle bişey yok. Döllenme olmadıysa yumurtlamadan sonra 14ncü gün adet olunur. Belki tekrar yumurtlamışsındır. Biraz sabret bakalım.Duzensizlik var ama 2,3 falan oynardı normalde aklıma takılan her yerde okudum yumurtlama olduysa o ay bebek olmamıza adet erken gelirmiş salı günü yapan tahlil ama erken olablrmi bilmiyorum
Yok canım ya o 14 biraz şehir efsanesi. Yumurtlama takibim yapılıyor yumurtladigim günü biliyorum bazen catlatma iğnesi kullanıyorum. 14.gun adetim hiç gelmedi hatta bir defasında 19. Gün gelmsti.Öyle bişey yok. Döllenme olmadıysa yumurtlamadan sonra 14ncü gün adet olunur. Belki tekrar yumurtlamışsındır. Biraz sabret bakalım.
Akintilarim yoğun geliyor ama hep beyaz beyaz seffaf gelirdi simdi renk degisti hormonlarim.bana oyun oynuyor galibaÖyle bişey yok. Döllenme olmadıysa yumurtlamadan sonra 14ncü gün adet olunur. Belki tekrar yumurtlamışsındır. Biraz sabret bakalım.
Ya bende bi kaç kişide daha duydum. Ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Doktorum anlattı bana ilk. 15nci güne kalmaz diye. Ama bazı sebeplerden kalabiliyor demekki. Derslerde öğrendikleriyle gerçek hayattakiler örtüşmüyor herhalde her zaman :)Yok canım ya o 14 biraz şehir efsanesi. Yumurtlama takibim yapılıyor yumurtladigim günü biliyorum bazen catlatma iğnesi kullanıyorum. 14.gun adetim hiç gelmedi hatta bir defasında 19. Gün gelmsti.
Ortalamayi soyluyorlwr sanırım. O bilgiden bende çok emindim 3 defa koşarak hevesli hevesli test yaptım 15.gun idi ama hamile degildim adetimde gelmediYa bende bi kaç kişide daha duydum. Ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum. Doktorum anlattı bana ilk. 15nci güne kalmaz diye. Ama bazı sebeplerden kalabiliyor demekki. Derslerde öğrendikleriyle gerçek hayattakiler örtüşmüyor herhalde her zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?