• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmm kızlar !!

Mata Hari

Evdeki huzur,zenginlik budur..
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
7.011
19.525
298
Kızlar bugün kuaförde saçımı boyattım. Orada farketmedim ama eve bir geldim ensemde boya lekesi kalmış. Pazar günü en yakın arkadaşım evleniyor. Düğünde saçımı sıkı topuz yaptırmak istiyorum ama bu enseyle zor. Çıkarmak için bir önerisi olan var mı? Kuaföre ancak pazar günü gidebilirim boya çıkartıcıyla çıkarmaları için ama o güne bırakmak riskini almak istemiyorum. Tavsiyesi olan varsa minnettar kalırım.

Kızlar bugün kuaförde saçımı boyattım. Orada farketmedim ama eve bir geldim ensemde boya lekesi kalmış. Pazar günü en yakın arkadaşım evleniyor. Düğünde saçımı sıkı topuz yaptırmak istiyorum ama bu enseyle zor. Çıkarmak için bir önerisi olan var mı? Kuaföre ancak pazar günü gidebilirim boya çıkartıcıyla çıkarmaları için ama o güne bırakmak riskini almak istemiyorum. Tavsiyesi olan varsa minnettar kalırım.
sabunlu suyla cikmasi lazim yada makyaj temizleyicin varsa o da cikartiyor

zeytinyağıyla ovmak
sigara külüyle ovmak
bebe yağıyla ovmak
yüz temizleme jeliyle ovmak
en olmadı asetonla silmek.
bknz.google amca

Ben bu islerden anlamam ama sigara kulu deneyenler memnun kalmis.
Sigara icenlerin pesine takil yere dusmeden topla kulleri : D kendin iciyorsan kolay tabi : D

Ben bu islerden anlamam ama sigara kulu deneyenler memnun kalmis.
Sigara icenlerin pesine takil yere dusmeden topla kulleri : D kendin iciyorsan kolay tabi : D

İçiyorum malesef yarın biriktirip pamukla siliyim bari. En çok o işe yarıyor galiba. Hepinize teşekkür ederim benim minik derdime çare ürettiğiniz için :)

İçiyorum malesef yarın biriktirip pamukla siliyim bari. En çok o işe yarıyor galiba. Hepinize teşekkür ederim benim minik derdime çare ürettiğiniz için :)
İyi yarin da ic de sonra birakirsin : )
Diyet gibi oldu bu da, bugun de ye de yarin baslarsin :D
bakalim ise yarayacak mi, merak ettim ben de.

Yok ya içiyorum dediğim günde 2-3 tane. Artık be kadar toplanırsa :) yazarım sonucu yarın

Back