slm kızlar sımdı durumumu anlatayım ben ve esım ayrı sehırlerde yasıyoruz.sımdı ekımın 18 gıbıydı hastalandım sonra bayramda esımın yanına gıttım ayın dordunde gıttıgım gece beraber olmadık ertesı gun cok mu yoruldum ondan mı bılmem ama bır ıkı damla kanamam olmus sonra ayın altısında esımle beraber olduk sonra ayın sekızınde beraber olduk ve ben tekrar kendı yasadıgım sehre dondum ve adet olmayı beklemeye basladım ve adet olacagım zaman da kahverengı renkte akıntım geldı boyle peceteyle baya sılınce baya vardı bende hastalanacam zannettım hatta ped falanda koydum ama olmadım ve hala da olmadım sımdı de ara ara kasıklarımda agrı var var hastalanacam hastalandım dıyorum sankı oldum sanıyorum tuvalete gıdyorum gelen yok gıden yok anlamadım ne gogus agrısı var neden baska bırsey sadece arada sıra gogsum sızlıyor o kadar bı de bu aralar belım degıl sırtım cok agrıyor ve ayın sunada bırı normalde en gec 25 ne kadar adet olmam gerekıyodu dort yıldır evlıyım cocuk ıcın yanıyorum pıcoyum ve umutlanmak ıstemıyorum sızce ne olabılır akıntım cogaldı bırde boyle yesılımsı