kese düşebilir demişlerdi bana ondan yaptırmadım ama içim içimi yiyornasıl bakıyorlar ?
kanamam yok , hiç olmadı ama kasık ağrısı oldu ilk günler
teşekkür ederim paylaştığınız için ama kendime anlatamıyorum işte . aslında zaten istemiyordum şimdilik ama hamile olduğum fikrine alıştım sanırım ve eşim de tabi. Doktorun söyledikleri onu da çok üzdü ancak bana belli etmemek için uğraşıyor. yarın muayene olacağım ben de beklemek istedim ama doktor yarın gel dedi. sanırım dış gebelikse müdahale edelim diye düşünüyor. vajinal muayene nasıl oluyor ? anlatabilir misiniz?
4 aylık evliyim , bebek düşünmüyorduk ancak En son 03.02.2013 te regl oldum. 06.03.2013 te kan tahlili yaptırdım beta hcg oranı 182,10 çıktı, hamile olablirsin bekle dediler. 12.03.2013 te tekrar doktora gittim ultrasonla baktı doktor ama keseyi göremedisanırım dış gebelikten şüphelendi vajinal muayene etmek istedi ama ben istemedim çünkü düşük olabileceğini okumuştum o muayene sonucunda. tekrar kan testi yaptı 2038 çıktı değer. yarın muayeneye gel dedi ama ben çok korkuyorum çok alıştım bu fikre kese neden görülmez 2038 lerde iken dışgebelik olabilir mi? kanamam da yok. ama ilk günlerde kasıklarımda ağrı vardı şimdi çok da ağrım yok. Nolur bişeler söyleyin aklımı kaçırıcam.
canım 2038 yuksek bir değer ve 600 den sonra kesenin mutlaka görünmesi gerekir diye biliyorum. Vajinal baktırtmaktan korkma lütfen normalde ilk aylar vaijanadan bakabiliyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?