yardımmm edı arkadaslarrrrrrr

demet1983

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
2
0
16
Konya
ben yeni üye oldum. sizlerin yazdıklarınızı okuyordum çok güzel tavsiyelerde bulunuyorsunuz.ben konyada yasıyorum 10 aylık evlıyım gebeyim 2gun önce doktra gttım hcg testi yaptırdım hem allttan hemde karnımdan baktı kalp atısı duyulmuyor ama kan degerlerın yuksek 2 gun sonra gene yaptr bu testen yuksek çıkarsa hamılelık devm dedı bugun gttım malesefffdegerım düsük çıktı kan gelıyormu dedı hayr dedım bence kürtaj olmalısın dedı ama cokk korkuyorum kurtj nasıl bısey bılmıyorm ve cok korkuyorum aldrmıcam bıraz daha beklıcem kızlar 3 hafta falan sızce bebsım 6 haftalık oldugu ıçınmı kalbı duyulmuyo szde boyle bısey yasadysanız nolur cevap verın umutsuzca beklemek çok kotu(

cnm aynısı ablama oldu günü geçmişti doktora gitti ve kan değerleri yüksek çıktı fakat ultrasonda görünmüyordu

daha sonra tekrar gitti kan değerleri düşmüştü doktorda muhtemelen düşük olucak ztn olmazsa da bebeği almamız gerek çünkü kan değerlerin azalmaması gittikçe artması gerekti şuanda düşmezse bebek gerilemiş doğar dedi gelişmemiş bebek olur dedi. daha snra biz bekledik 2 hafta kadar ve iki hafta sonra kanama başladı 10 gün kadar sürdü tekrar gittiğinde de kendiliğinden düşmüştü yani

doktor aslında bi çoğumuzun birçok kez bu şekilde düşük yaptığını ama anlamadığımızı söyledi. endişe etme bekle kanaman mutlaka olucaktır 15 gün kadar bekle olmazsa da tabiki gelişmemiş bir bebek olduğu ve olucağı için bana sorarsan aldırman en mantıklısı

yani çok fazla bi seçenek yok maalesef gelişimi gerilemişse doktorun doğru olanı söylemiş

korkma kürtaj olarak düşünme bunu o şu anda sadece bi kan pıhtısı çnkü anlattığına göre çok küçük ama kalbi attığında daha gelişmiş olucak bu yüzden çok bekleme o zaman kendini daha kötü hissedersin. kürtaj olan arkadaşlarım var hiç hissetmediklerini söylediler narkozdan kalktığın an eve gidiiyosun 10 dk bile sürmüyormuş. eve geldiğindede hafif hafif regl ağrısı gb bi ağrın oluyomuş bir iki gün o kadar

çok ilginç arada bazen adetim benimde bir hafta geciktiği oluyordu sonrasında da çok şiddetli sancılı kanamalı dönem yaşıyordum belkide farkında olmadan bebek düşürüyorduk
peki böyle bir durumda düşük yaptığımız nasıl anlaşılabilirmişmerak ettim şimdi

konu sahibi arkadaşım korkma canım ben kürtaj olmadım ama olan arkadaşlarım var kürtaj sırasında ağrı hissetmiyorlarmış sonrasında adet ağrısı oluyormuş ıda ağrı kesiciyle geçiyormuş onlar acısına değil bebklerini aldırdıklarına çok üzülüyorlardı inş istediğin gibi alır Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…