• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmm... dostinex hcg hormonunu yükseltir mi?

dimaam

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
3.034
2.978
373
prolaktin yüksekliği olduğu için doktorum dostinex verdi. dün ilk defa içtim. bugün ise öylesine hamilelik testi yaptım. çok net silik de olsa ilk defa ikinci çizgiyi gördüm. adetime 3 gün var daha. kan testi yaptırdım ama sonuç yarın çıkacak. acaba dostinex pozitif çıkmasına sebep olmuş olabilir mi? :26::26::44:

prolaktin yüksekliği olduğu için doktorum dostinex verdi. dün ilk defa içtim. bugün ise öylesine hamilelik testi yaptım. çok net silik de olsa ilk defa ikinci çizgiyi gördüm. adetime 3 gün var daha. kan testi yaptırdım ama sonuç yarın çıkacak. acaba dostinex pozitif çıkmasına sebep olmuş olabilir mi? :26::26::44:
Dostinexi kullanmadım canım yan etkisinide bilmiyorum inşallah yarın güzel haberler verirsin bize

inşallah canım ya. öğlen 1 de verdiğim test nasıl ertesi güne kalıyor ben de onu anlamıyorum. neyse sabahı bekleyeceğiz artık. yapacak bir şey yok. :31:

Back