• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları yardımmm bebek yatagııı...

ZYNB_KB

Minik Presnesss
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
526
0
96
Ankara
kızlar ben bisey sormak istiyorum tezcrübeli annelere simdi büyüyen yataklar varya onalr standart 80*180 oluyomus biz az büyük olusn büyüyüncede kullanır diye 90*190 yaptırdık ama bu seferde almına takıldı içine alcagımız yatagı o ebatlarda bulabilcezmi, diye deminden beri bakıyorum yatak firmalarına ama ebat yazmıyo normalde yatagın ebatı ne kadar oluyo be buna göre yatak bulabilirmiyimki.yane aslında ayak ucundaki o dolap kısmıda eklenince yatak 120 falan oluyodur herlde ama eni 90 büyükmi olmus ay napcam ben ya boshayallersmile öle büyük yatak varmıki yaaaaaaaa nolur yardım edin smdiden tskr ettm herkese

90x190 yatak heryerde var, mesela idaş ta var. İnternette 90x190 yatak diye aratırsan bulabilirsin.

90*190 yatak varda o basındaki dolap kısmı kalkınca 190 oluyo o kalmadan ne kadar oluyo blmiyorum ona göre varmdır mesela eni 90 olcak ama boyu 130 falan yane o boyuttada yatak bulamdım netteboshayallersmile

komidini kaldırmadan beşik olarak kullanınca 70*130 oluyor sanırım. Bu ölçülerde de bebek yatağı olarak var, yani 2 yatak almanız lazım.

canım bizim yatak da büyüyen yatak.
ölçüsü dediğin gibi 80*180.
yatasdan 80*180 yatak aldım ben.
şimdi o dediğin komodin yatagın üstüne geliyo bizimkinde.
ben o yuzden bi küçük yatak bi büyük yatak alma gereği duymadım; sizinki de öyle değil mi??

çilekte ikisi birlikte veriliyor bildiğim kadarıyla

ben gerek duymadım büyüyen yatak almaya

çilekten büyükçe yatak aldım 4-5 yaşına kadar onu kullanabilirim sanırım. sonrada normal yatak alırım diye düşündüm.

Back