- 4 Ekim 2024
- 13
- 1
-
- Konu Sahibi 34angelpink33
Yani bilmem ama 1 hafta daha beklerseniz 5 hafta ile uyumluysa alp atışı için erken zatenYardımmm 7 haftalıkken boş gebelik bebek hiçbir şekilde gözükmüyor demişlerdi
Bugün kontrole gittiğimde bu sonuçları çektiler.aslında 5 haftalık bebek var ama hala kalp atışı yok.doktor bu hafta içinde kürtaj olmam gerektiğini söyledi.sağlıklı bir gebelik değil diyor.beklesem kalp atışı sonradan oluşmaz mıEki Görüntüle 3488113 Eki Görüntüle 3488114
Bugün gittiğim doktor kürtaj olmam gerektiğini söyledi.çok zor süreçmiş gerçektenSizi üzmek istemem ama sat a göre 7 hafta 6 gün yani 8. Hafta neredeyse bebek 5. Haftada kalmış muhtemelen gelişimi durmuş ben de aynı şeyleri yaşadım genelde olumsuz oluyor sonuç umarım sizin olumlu olur
Aynisi bende oldu gelişimi durmuştur dedi doktor sizin sonrasında sağlıklı bir gebelik yasadinizmiSizi üzmek istemem ama sat a göre 7 hafta 6 gün yani 8. Hafta neredeyse bebek 5. Haftada kalmış muhtemelen gelişimi durmuş ben de aynı şeyleri yaşadım genelde olumsuz oluyor sonuç umarım sizin olumlu olur
Yardımmm 7 haftalıkken boş gebelik bebek hiçbir şekilde gözükmüyor demişlerdi
Bugün kontrole gittiğimde bu sonuçları çektiler.aslında 5 haftalık bebek var ama hala kalp atışı yok.doktor bu hafta içinde kürtaj olmam gerektiğini söyledi.sağlıklı bir gebelik değil diyor.beklesem kalp atışı sonradan oluşmaz mıEki Görüntüle 3488113 Eki Görüntüle 3488114
Sizi üzmek istemem ama sat a göre 7 hafta 6 gün yani 8. Hafta neredeyse bebek 5. Haftada kalmış muhtemelen gelişimi durmuş ben de aynı şeyleri yaşadım genelde olumsuz oluyor sonuç umarım sizin olumlu olur
Genetik test ve pıhtılaşma testi yaptırdınzı mı kızlar ?Aynisi bende oldu gelişimi durmuştur dedi doktor sizin sonrasında sağlıklı bir gebelik yasadinizmi
Evet ben yaptırdımGenetik test ve pıhtılaşma testi yaptırdınzı mı kızlar ?
Aynen Yaptırdım pıhtılaşma var 3 genimde ondan dolayımı iki kere yaşadım bakalım hayırlısı insallahGenetik test ve pıhtılaşma testi yaptırdınzı mı kızlar ?
İkincisinden sonra mı öğrendiniz? Kan sulandırıcı kullandırtıyolarmış normalde inşallah sağlıklı olur üçüncüAynen Yaptırdım pıhtılaşma var 3 genimde ondan dolayımı iki kere yaşadım bakalım hayırlısı insallah
Inşallah yaa artık nasıl desem ki olursa yani iki tane düşükten sonra bir de boş gebelik falan olursa mucize olur diye düşünüyorum inşallah olur isteyen herkesin olur sizinde inşallah olur sizin durumunuz ne oldu bende ikinci düşükten sonra kendim biraz üzerine gittim çünkü devlet üç düşük olunca bakıyorlarmış genetiğeİkincisinden sonra mı öğrendiniz? Kan sulandırıcı kullandırtıyolarmış normalde inşallah sağlıklı olur üçüncü
Olsun umutlu olmak lazım 3-4 düşükten sonra sağlıklı olanlar varmış. Ben ilk düşükte yaptırdım sağ olsunlar şimdi sonuç bekliyorum inşallah temiz çıkar sonuç çıkınca yeniden denicemInşallah yaa artık nasıl desem ki olursa yani iki tane düşükten sonra bir de boş gebelik falan olursa mucize olur diye düşünüyorum inşallah olur isteyen herkesin olur sizinde inşallah olur sizin durumunuz ne oldu bende ikinci düşükten sonra kendim biraz üzerine gittim çünkü devlet üç düşük olunca bakıyorlarmış genetiğe
Evet haklisiniz bende inşallah bu saradan yazarım inşallah Sizde güzel haberleri verirsinizOlsun umutlu olmak lazım 3-4 düşükten sonra sağlıklı olanlar varmış. Ben ilk düşükte yaptırdım sağ olsunlar şimdi sonuç bekliyorum inşallah temiz çıkar sonuç çıkınca yeniden denicem