- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
-
- Konu Sahibi carmenhabanera
Stresin geciktirdiğini duymuştum da bir ay uzun bir süre olmuş. Tecrübelisiniz sonuçta arkadaşıma gosteriyorum bunları. Sizde hayırlısıyla bebisinizi kucağınıza alırsınız inşallah
Canim nişanlısı korunmuş kendisi degilHer kulade gebelik riski vardir bu rabbimin isi ben cok spral taktirip veya hap kullanip hamile kalanlar gordum .
Yani mesela icine bosalma gbi bi durum olduysa bi kerede 100 milyndu sanrm sprem oluyo ve bnun btnsi hamile kalmaya yetiyo yani adetten once snra farmetmez kisinn.ymrtlmasna bagli her ay frkli ymrtluyoda olablr ornegn ben hamile kalmak isterken okdr ugrastm 4.aymda kaldm neler yapdm kalablmek.icin ayaklarimi havaya dikip bile yattim
Snra dogum yaptktn snra korunmaya bslamdn okdr dikkat ettim yine hamile kaldim ve ilkinde adet zmaanmda kalmsm dgernde norml zamanda yani allahn isi en iysi test yapsin
Canim nişanlısı korunmuş kendisi degil
Ne zaman belli olur ki sonucu? Prezervatifsiz hiç yaklaşmamış yanına onu da yırtılma var mi diye kontrol etmişler ama yokmuş. Zaten afedersiniz de prezervatife rağmen içine boşalmamış ama hala olamadı regl bana çok tuhaf geldi birde hep böyle oluyormus regle yakın ilişkiye girince o ay ya gecikiyomus ya da olmuyomuş.Frktmz cnm dedgm gbi risk her seklde var prezervatf kullandyda yrtlmsdr veya geri crkldyse afdersn ama zevk suyundn bile klnablio die blyrm en iyisi test yapsn stres yapmasn
Ne zaman belli olur ki sonucu? Prezervatifsiz hiç yaklaşmamış yanına onu da yırtılma var mi diye kontrol etmişler ama yokmuş. Zaten afedersiniz de prezervatife rağmen içine boşalmamış ama hala olamadı regl bana çok tuhaf geldi birde hep böyle oluyormus regle yakın ilişkiye girince o ay ya gecikiyomus ya da olmuyomuş.