- 15 Eylül 2014
- 120
- 45
- 38
- 31
- Konu Sahibi sohbetkoyu
-
merhabalar oncelikle. Benim problemim agiz kokusu ve oyle agir olmasada var. Yemek yedikten sonra bile bir tat oluyor agzimda fircalasam bile hissediyorum. Bu sebepten tum dislerimi yaptirdim yine cozum olmadi bende mideme baktirdim ve yine birsey cikmadi. Hatta endoskopiye gerek bile gormuyorum hicbi sikintin yok dedi. Sadece ilac yazdi deneyecegim gecirirmi diye. Dis fircalama konusundada soyle soyliyim kucuklukten aliskanligim yok ama bi donem cok dikkat ettim dis ipi gargara vs baktim olmuyor biraktim onuda ugrasmayi. Simdi dislerim cok carpik oldugu icin aralarda yemek kaliyor dendi ortodonti dusunuyorum ve inanin hastaliktan supheleniyorum sizce dis bakimindanmidir? Yani onceden bende tabiki bu delimi bunu soran derdim ama yapincada belirli azalma disinda bi fayda hissetmiyorum.. Hep var hemde kotu tat boyle Psikolojikte degil var ama sorun ne anlayamiyorumm varmi yasayan bunu? Veya onerisi olan
Hicbiri yok iste. Yaptirdim derken curuk tedavileri. Estetik acidan bozukluk var oda yemek artiklarina mahal veriyormus. Tesekkurler cevap icin. Bunalmistim sonuc alamamaktan ama devam edecegimTitizlikle diş fırçalamaya devam et
Dişlerimi yaptırdım demişsin ama sonrada şekil bozukluğu var demişsin bu sorunu çözmelisin
Sigara içiyorsan tükürük kalitesini bozar, ağız kokusuna sebep olur
Farenjitin varsa o da ağız kokusu ve kötü tat hissettirir
Sinüzit ve geniz akıntısı da koku ve kötü tat hissettirir
Bu sebepleri elediğine emin olmalısın
Hicbiri yok iste. Yaptirdim derken curuk tedavileri. Estetik acidan bozukluk var oda yemek artiklarina mahal veriyormus. Tesekkurler cevap icin. Bunalmistim sonuc alamamaktan ama devam edecegim
Hmm banada dahiliyeci bakti baya hicbisi yok dedi :/ psikolojiksel oldugunu dusundu kadin.KBB uzmanına gidin
Aynı şikayetle dahiliyeci gönderdi beni
Sinüzitim olduğu anlaşıldı oysa benim hiç bir şikayetim yoktu
Kısa bir antibiyotik tedavisi ile geçti
Farenjitimde var, ağzımda o kötü tadı hissettiğimde limonla gargara yapıyorum koku falan kalmıyor
Hmm banada dahiliyeci bakti baya hicbisi yok dedi :/ psikolojiksel oldugunu dusundu kadin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?