Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sag yumurtalıklarımda 8 adet kıst goruldu...doktor dogum kontrol hapı olan "YASMIN" verdi....Kulananlar gectıgını soledı ama baya zararlarıda varmıs...Kullanan oldu mu??
bende kist için dkh kullandım bi zararını görmedim fakat faydasınıda gördüm denemez kimyasal yerine soğan kürünü denemeni tavsiye ederim bana yol gösteren olsaydı ben ilac yerine onu kullanırdım
kullandım sogan kurunu cok kısı soledı ama ılac yazınca doktor ıkısı bı arada olmasın dedım sımdı bu ılac bıtsın eger kuculme olduysa sogan kuruyle yok etcem artık dogum kontrl hapları bızı daha beter yapıyor dıye dusunuyorum...
Yasmin doğum kontrol hapları içinde en zararsızı diye biliyorum. Çünkü bitkisel. O yüzden diğerlerinden pahalı biraz. Kistlere ne gibi fayda sağlar bilemiyorum, çünkü ben 5 yıl korunma amaçlı kullandım ve zararını görmedim canım.