Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımm :(

LittLeerror

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
11
0
36
İstanbul
Slm kızlar ben açık buğday tenliyim ve gözlerimde açık kahve sarımsı bi renk elaya dönük.geçen yaz saçlarımı koyu küllü kestaneye boyadm fakat beni sanki dahada esmerleştrdi.saçlarımı ten rengimi açacak gözlerimin rengni ön plana çıkaracak bi renge boyamak istiyorum.siyah uygun mu yada ne renk öneriyosunuz şmdiden tşk..

Öncelikle şunu söyliyim sakın acele karar verme siyah konusunda sonra baktın begenmedin değiştirme şansın yok ya var aslında ama çok zor kendimi örnek veriyim saçlarım röfleydi siyaha boyadım tabi saç konusunda hiç sıkıntı yaşamadım saçlarımda çok güçlü kolay kolay yani hiçbişey olmazdı kalın telli çok gür kuaför bozuntusu açıcıyla yaktı resmen saçlarımı dediğim gibi siyahtan dönüşü yok ben böyle saçma sapan bir durum yaşadım şuan kafayı yiyorum yani dönüşü olmadığı hep aklında bulunsun ve saçma bir durum yaşama diye yazıyım dedim

Gerçekten koyu renk kaşını gözünü belli ediyo insanın sarı insanları ya soluk yada yaşlı gösteriyo derler mesela hadisenin saç rengi yada gölge bal köpüğü renklerinede bak istersen loreal casting kahve serisi ben bugün 2 kutu koyu kumral 600 no ile 700 kumral bir kutu aldım karıştıracam bakalım nasıl olacak yarın boyucam şimdi saçım hep yıpranmış durumda hemde amonyaksız boya diye tercih ettim ışıltılı diyorlar ama bilemicem bakalım

umarım istediğin sonuca ulaşırsın..ne bilym genellikle siyah rengin ten rengini açtığını gözleri ön plana çıkardğı söylerler o yüzden siyah yazdm önerilern için çok saol iyice düşünecem :)

ben bal rengi ela gbi gözlere koyu renk çok yakıştrrm
bende buğday tenliyim ve gözlerim bal rengi siyah düşündüm ama sert bi renk ve boyadığın zamn ben burdayım diye sırıtan bi renk
dönüşü zor olduğu için koyu kahve yaptım en başta siyah gbi çıkıyo ama zamanla açılıp güzel oluyo geçen yaz yaptım ben ve çok yakışmıştı bahara doğru tekrr ona yakın bi renk yapıcam
sen koyu kahve yada koyu kestane boya o zaten en başlarda siyah gbi olur
o zaman koyu rengin yakışıp yakışmıcanı anlarsın çok beğenirsen yakışırsa gider siyah yaparsın
şimdi gider direkt siyah yaparsan dönüşü çok zor

bende geçen yaz koyu küllü kestaneye boyadım koyu bi renk beklerken kızıl gibi bi renk oldu.siyah favorimdi ama bu önerilerden sonra koyu kahve tonlarınıda düşüncem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…