Söz Kesimi yardımm

mavigul86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2010
408
0
46
Isparta
kızlar ben ekimde sözlenicem inş. söz yüzüklerine bakıyodum da bu söz yüzükleri nasıl olur?hani şu bildiğimiz nikah alyansları gibi mi?yani normal alyansdan farkı olur mu?ben pek bir şey bilmediğimden kafam çok karıştı..bilmiyorumkismile..şimdiden çok teşekkürler

Ayans olmuyor canım sadece tek taş oluyor .Benim ki öyle oldu..nişanda alyans olur ..

sadece kız takabilir tek taş alınır ya da tamtur yüzükler var... çift ikisi de söz yüzüğü takabilir.. eğer ayrıca nişanınız olaaksa o zaman alyanslarınızı alırsınız... bazı çiftlerde erkek sözde yüzük tamkaz sadece kız nişana kadar tektaş ya da tamtur takmayı tercih ediyor... hayırlı olsun şimdiden ... bir kaç yüzük örneği...

örnekleriniz için teşekkürler..bana tek taş yüzük takmayı düşünüyorlar ama ben ve erkek arkadaşım normal yüzük takmayı düşünüyoruz..ama denilene göre alyans gibi bişey takılmıyormuş.bunu öğrendiğimde iyi oldu.. ozaman ben tamtur yüzük gibi bir şey takıyım erkek arkadaşımda normal bir yüzük taksın geçici olarak nişana kadar..böyle olur heralde dimi kızlar?ayrıca sözde tek taş yüzük ve normal söz yüzükleride bir arada takılır mı? öff kafam karıştı bir de çok heyecanlıyım..benim isteme ve söz br arada olucak..ne giyecegimi bile bilmiyorumeyvahedigeldismile

yardımım olacaksa anlatayım.aşkım bana evlenme teklif ederken tektaş takmıştı zaten.ben sözlü olduğumuzu herkesin bilmesini istediğimden onun da yüzük takmasını istiyordum.bu nedenle klasik söz yüzüklerinden (hani şu ince olanlardan) aldık.zor bulduk ama.çünkü artık öyle bir adet kalmadı dediler bize.söz yüzüklerimiz nişana kadar parmağımızdaydı.nişanda alyanslarımızı taktık.temennimiz şu ileride çocuklarımızdan birine hediye etmek istiyoruz o yüzükleri.aile yadigarı olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…