Saç Rengi ve Saç Boyama yardımm

furbybng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
39
0
86
Ankara
selamm kızlarr. hemen konuya giriyorumm. ben sacımı palette 7 ile boyuyordumm ilk baslarda çok gözüme batmasa da daha sonra sanki karamelmiş gibi durdugunu farkettim yani aşırı derece kızıllık var ve alacalı durtuyodu. neyse sonra kuaföre gittimm oryalletmek için direk açmayalım dedi bana krepe röfle yaptı degişklik olsun diye. ilk başta güzeldi 4 gün sonra dayanamadm yine palette 7yle boyadım. bu sefer daha da kızıl kzıl parlamaya basladı. 1 hafta sonra dayanamayıpp kızıllıgı alsn diye garnier 7.1 küllüyle boyadm bu sefer o röfleli yerlerin yeşil yeşil parlaması yetmiyomş gibi saçım da koyu oldu. 1 hafta sonrasnmda yeniden boyamaya karar verdim. satıcı kızz 8le boyarsam zzaman içinde küllülügn geçecegni söyledi. onu boyadım.şimdi 1 hafta oldu röflelerim hala yeşil parlıyo saçım da işte güya 7ile 8 arası bişey oldu ama alacalı.koyu duruyo. hatta bi arkadasım karamelmi boyuyosn dediii ben sdc kumral ve nett bi renk olsun istiyorum. ne yapmalıymmm opuyorumnanaktan

cnm bence az bekle saçını okadar üst üste yıpratrmışsınki
avuç avuöç dökülmezse ilerde iyidir
bukadar boyaya gelemez saç diblerin şuan hava alamıuyo eminim braz geçsin zamn atsın renklerde bolbol yıkaki aksın beyaz sabunm boyayı akıytıyo cnm onu dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…