• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yardımm!!!

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.263
689
373
Kocaeli
meraba kıslar bn yeni üye oldumm yaa sizleree bişii danışşcmm bnmm saçlarımm ıslakken lastik gbii çok kötüler o kdr işlemmden geçtkii anlatamam şimmdii kestrioorumm amaa rengiide bi acayip karamell die istedm dipler daha koyu oldu dier taraflarr daha açık bi renk bn kuaföre söledmm karamel olur dedii şimdki boyamada ama diplerm koyu ayrıca kendi dibimde çıkıoo napmalıyımm sizce karamele boyasam farklı iki renk mi oluurr napimm yaa bn bu saçı :(

Canım bende aynen seningibi bir keresinde sıkılldım kestane yaaptım diplerim 10 ccmçıkmışken
vcanım sıkıldı kızıla boydım..iki renk oluverdi saçım ...
ve renk leri kapamak için koyukahveyeboyadm.
Ama ...artık kesin kaarar verdim boyamicam
koyu kahve kurtarrır senii...

öncelikle diplerini boya 20 25 dk kadar beklet daha sonra tüm sacını sür biraz daha bekle ve yıka cnm anladıgım kadarıyla boyadıktan sonra diplerin koyu olmus oyüzden ilk önce dipleri boya ama ii bir renk secimi yapmalısın bence

diplerin o haldeyken karamel boyama hiçbir işe yaramaz saçının diplerini açmalısın önce bunun için de kullanacağın boya mutlaka açıcı serisinden olmalı karameli sonra açıcının üzerine boyarsın

Back