Yardımm

Kivircikkhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
746
231
53
30
Kizlar bu ayda reglim cok farkli geldi. 4 gün gecikmeli ilk 2 gun az da olsa kirmiziydi. Sonra kesildi suan sildigim zaman kahverengi sulu geliyor bu gebelik belirtisi mi ? Mide bulantim da oluyor ara ara. Test yapmistim negatif . Kan vermeli miyim ? Boyle olan oldu mu?

Kan ver için rahatlasın. Sonuca göre doktora gidersin sebebini net bi şekilde öğrenirsin

Haklisin da bosuna umitlenmek de istemiyorum bi yanim cok istiyor ruyalarima bile giriyor araliktada bu sekilde oldu acaba ustune mi gordum bu sekilde olan cok insan varmis of bilmiyorum
Yani sen bilirsin tabi de aslına bakarsan sebebini öğrenmen de gerekir. Pozitif değilse bile Allah korusun kist mist olmuş o yüzden adetin bu şekilde olmuş olabilir. Sorun yoktur mevsimseldir iltihaptır, hiç bişey yoktur bu ay böyle olmuştur ne bileyim en azından üstüne düşmende fayda var.

Haklisin dis gebelik ameliyati olmustum sag tupum de alindi. O yuzden korku var icimde

Haklisin dis gebelik ameliyati olmustum sag tupum de alindi. O yuzden korku var icimde
Geçmiş olsun. Yani illa bişey olacak diye değil canım belki gebelik belki bi sorun yok illa bişey çıkacak diye değil maksat gözetim altında tutmak kendini. İnşallah gebeliktir tabi :)

Merhaba lar kızlar bugün ilk doktor kontrolünden geldim çok şükür kesem göründü doktor 5 haftalık dedi kese 6 mm dedi iyi dedi 10 gün sonra tekrar gidecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…