• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımm

Sağ kasıkta şişlik olan

• Evet. Benimle iletisime gecermisiniz

• Hayir

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Hersey iyi olacak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
23
77
3
33
Merhaba hanımlar. Evliyim ve çocuğum yok. Yalniz cocuk düşünüyoruz. Adetime 4gün var. Bugun sağ kasığımda dıştan bakinca bir şişlik gördüm. Icinde hic bise yok sert degil sanki gaz dolu gibi dışardan bakınca yumurta gibi şiş duruyor sağ kasığım. Ve dokunup kontrol edince geri indi kayboldu.korktum açıkçası normal bise degil cunku. Sizce neden olabilir boyle biseyle karsilasan varsa yazarsanız sevinirm

Geçmiş olsun tabiki. Benzer durum görmedim ama şişlik gibi birşey olsa elle farkedilmesi zor olur. Ama bi doktora gidin hem cocuk sahibi olmak istiyormussunuz. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Tesekkur edrm. Evet ne olduğunu bende bilmiyorm. Şişlik kasığımda yumurta gibi oluyor geri iniyor elimle dokununca. Ve içinde hava oluşuyor sanki qeri indiqine gore. Ama dıştan gözukmesi korkunç. Bi kadın doğumcuya da gittim herhangi bise olmadigini soyledi. Gittigimde sislik yoktu. Nezmn cikacagi belli olmuyorki. Kimsenin basina gelmedimi ya🙈

Back