Mutfak Dekorasyonu yardımm

hepcocuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
362
123
Arkadaşlar merhaba , burada tecrübeli arkadaşlarımdan rice ederek yardımlarını istiyorum;yemek takımı catal bıcak takımı tencere elektronik eşya vs hepsi (korkmaz) takım halinde 4300 fiyat veriyorlar sizce bu takımdan elektronik eşyayı cıkaarıp mı almalıyım yani burda okudum yorumlarda elektronik eşya için korkmaz iyi değil denmiş ayrı mı almalıyım kahve ve tost makinesini? cay makinesi şart mı sizce? elektronik eşyada hangi marka önerirsiniz? karaca da var tencere catal bıcak kahvaltı şeklinde yemek seti ama biraz daha pahalı..taç markası da korkmaz ile hemen hemen aynı.siz ne önerirsiniz?değerli yorumlarınızı bekliyorum..

Canım daha başka konularda da seninle konuşmuştuk. Çatal bıçak vs dediğin takımın içinde tam olarak neler var. Ben korkmazdan iyi ürünlerden oluşan misafirlik yemek takımı. Günlük yemek takımı. Misafirlik çatal bıçal seti . 2. Çatal bıçak seti. Çelik seti. Granit set 3600 tl fiyat almıştım. Set olarak alayım kurtulayom diyosan korkmaz iyi bir marka. Karacadan set alayım deseydin alma derdim çünkü çeliklerinde şikayet var. Elektronik konusunda ise şu ana kadar philips ve tefal markaylarını n iyi olarak duydum. Diğerlerinde bence aynı oranda memnuniyet ve şikayet var. Biraz şans işi gibi

korkmaz mağazada elektronik eşyalar pahalıya gelmişti. onları çıkartıp fiyat alın, o ürünlerin fiyatına netten bi bakın. tost makinesi güzel. Açıkçası ben kahve içmiyorum almadım. Çay makinesi de almadım. Onun yerine kettle aldım sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…