Üç gündür olan bi olay kactıktan sonra o günün gecesi agrıdı iki saat uyuyabildim agrıyla birden kalktım sırt üstü yatıyorum fakat olmuyor yastıga koymadan basımı bile uyuyamıyorum özellikle sordum agrı gecer mi diye uyuyamadım dedim gecer dedi fakat gecmediSırt üstü yatmayı denedin mi ağrı var mıydı
Ağrı kesici alsan sorun olur mu acabaÜç gündür olan bi olay kactıktan sonra o günün gecesi agrıdı iki saat uyuyabildim agrıyla birden kalktım sırt üstü yatıyorum fakat olmuyor yastıga koymadan basımı bile uyuyamıyorum özellikle sordum agrı gecer mi diye uyuyamadım dedim gecer dedi fakat gecmedi
Hap olarak agrı kesici verdi bi de antibiyotik iki de damla verdi hepsini kullandım ateşim de geçmiyor dinlenemedigim içinAğrı kesici alsan sorun olur mu acaba
Üç gün oluyor damlalar siprogut digeri onadronNe kadar zaman oldu damla gliserin ise 5 güne ancak geçiriyor
Benimde kulagımı görünce cocuklarda görülür genelde demisti denize havuza da gitmedim sadece sacımı yıkamıstım teşekkür ederim insallah gecerBenim kucuk oglumda da genellikle kulak iltihabi oluyo.dr kafasini yuksek yatir der genellikle.yastigini yukseltip yatmayi dene.belki ise yarar.cok gecmis olsun
Agrınız var mıydı peki kafamı yan tutunca daha rahat ediyorum yürürken bile yan yürüyorum Allahtan evdeyimBen de hep kulak iltihabı oluyorum. Genelde tıkanıyor da. Bir dr bana yana eğilerek kulak memesinin dibinden tutup hafifce salla demişti. Ben de öyle yapıyorum işe yarıyor. Su çıkıyor biraz.
Bide damlayı bir yana yatıp az bekledikten sonra dönüp, altına peçete diğer kulağa koy beklerken de akıyor biraz.
Agrınız var mıydı peki kafamı yan tutunca daha rahat ediyorum yürürken bile yan yürüyorum Allahtan evdeyim
İkiside gliserinli değil..Üç gün oluyor damlalar siprogut digeri onadron
Kaç gün sürer peki bu agrıİkiside gliserinli değil..
Onadron ağrıyı alması lazım biraz ama dediğim gibi süresi uzuyor orta kulak itihabında..
Bende çok çekmiştim..Geçmiş olsun..
Anladım cok teşekkür ederimEvet oluyor ağrı da. 5 gün damlayı kullanıyorum. Sonra dr temizliyor kulağı çok rahatlıyor zaten o zaman. İltihap tam geçmediyse bir damla daha veriyor 4 5 günde geçiyor artık. Ama damlaları tam saatinde ve doğru kullanınca işe yarıyor
Peki çok az bi işitme kaybı yaşadınız mı bende varda kalıcı degildir dimiEvet oluyor ağrı da. 5 gün damlayı kullanıyorum. Sonra dr temizliyor kulağı çok rahatlıyor zaten o zaman. İltihap tam geçmediyse bir damla daha veriyor 4 5 günde geçiyor artık. Ama damlaları tam saatinde ve doğru kullanınca işe yarıyor
Peki çok az bi işitme kaybı yaşadınız mı bende varda kalıcı degildir dimi
Ya gerçekten cok teşekkür ederimEvet hep oluyor bende de. Zaten o kadar sık oluyor ki iltihap, tıkandığından dolayı işitme kaybı olunca gidiyorum doktora. Birkaç güne geçiyor zaten damlalarla merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?