How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yardımm

beril can

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
56
28
88
arkadaşlar merhaba hemen konuya giriyorum cok canım yanıyor cünkü sacımı yıkarken kulagıma su kaçtı ve orta kulak iltihabı olmuş ertesi gün doktora gittim hap damla verdi geçer dedi agrısı fakat gecmedi bir hafta sonra kontrole gitmem lazım normalde fakat bayram tatili var üç hastaneye baktık doktorlar hep dolu bi türlü uyku uyuyamıyorum agrısından yatıs yönümü rahatsız olan kulagımdan tarafa mı yatıcam yoksa tam tersi mi icindeki su kulak zarını itekledigi icin agrı olur yazıyor internette agrıyan yönün tersinde yatarsam daha da itekliyor gibi yastıga koymadan dayanarak uyumaya calıstım olmuyor gözlerim acıyor artık ne yapabilirim bi fikri olan var mı

Son düzenleme:
Sırt üstü yatmayı denedin mi ağrı var mıydı
Üç gündür olan bi olay kactıktan sonra o günün gecesi agrıdı iki saat uyuyabildim agrıyla birden kalktım sırt üstü yatıyorum fakat olmuyor yastıga koymadan basımı bile uyuyamıyorum özellikle sordum agrı gecer mi diye uyuyamadım dedim gecer dedi fakat gecmedi

Üç gündür olan bi olay kactıktan sonra o günün gecesi agrıdı iki saat uyuyabildim agrıyla birden kalktım sırt üstü yatıyorum fakat olmuyor yastıga koymadan basımı bile uyuyamıyorum özellikle sordum agrı gecer mi diye uyuyamadım dedim gecer dedi fakat gecmedi
Ağrı kesici alsan sorun olur mu acaba

Ne kadar zaman oldu damla gliserin ise 5 güne ancak geçiriyor

Benim kucuk oglumda da genellikle kulak iltihabi oluyo.dr kafasini yuksek yatir der genellikle.yastigini yukseltip yatmayi dene.belki ise yarar.cok gecmis olsun

Benim kucuk oglumda da genellikle kulak iltihabi oluyo.dr kafasini yuksek yatir der genellikle.yastigini yukseltip yatmayi dene.belki ise yarar.cok gecmis olsun
Benimde kulagımı görünce cocuklarda görülür genelde demisti denize havuza da gitmedim sadece sacımı yıkamıstım teşekkür ederim insallah gecer

Ben de hep kulak iltihabı oluyorum. Genelde tıkanıyor da. Bir dr bana yana eğilerek kulak memesinin dibinden tutup hafifce salla demişti. Ben de öyle yapıyorum işe yarıyor. Su çıkıyor biraz.

Bide damlayı bir yana yatıp az bekledikten sonra dönüp, altına peçete diğer kulağa koy beklerken de akıyor biraz.

Ben de hep kulak iltihabı oluyorum. Genelde tıkanıyor da. Bir dr bana yana eğilerek kulak memesinin dibinden tutup hafifce salla demişti. Ben de öyle yapıyorum işe yarıyor. Su çıkıyor biraz.

Bide damlayı bir yana yatıp az bekledikten sonra dönüp, altına peçete diğer kulağa koy beklerken de akıyor biraz.
Agrınız var mıydı peki kafamı yan tutunca daha rahat ediyorum yürürken bile yan yürüyorum Allahtan evdeyim

Agrınız var mıydı peki kafamı yan tutunca daha rahat ediyorum yürürken bile yan yürüyorum Allahtan evdeyim

Evet oluyor ağrı da. 5 gün damlayı kullanıyorum. Sonra dr temizliyor kulağı çok rahatlıyor zaten o zaman. İltihap tam geçmediyse bir damla daha veriyor 4 5 günde geçiyor artık. Ama damlaları tam saatinde ve doğru kullanınca işe yarıyor

Evet oluyor ağrı da. 5 gün damlayı kullanıyorum. Sonra dr temizliyor kulağı çok rahatlıyor zaten o zaman. İltihap tam geçmediyse bir damla daha veriyor 4 5 günde geçiyor artık. Ama damlaları tam saatinde ve doğru kullanınca işe yarıyor
Anladım cok teşekkür ederim

Peki çok az bi işitme kaybı yaşadınız mı bende varda kalıcı degildir dimi

Peki çok az bi işitme kaybı yaşadınız mı bende varda kalıcı degildir dimi

Evet hep oluyor bende de. Zaten o kadar sık oluyor ki iltihap, tıkandığından dolayı işitme kaybı olunca gidiyorum doktora. Birkaç güne geçiyor zaten damlalarla merak etmeyin

Soğan suyunu internetten araştırmanızı öneririm, kulağa damlatılıyordu özellikle iltihap ve ağrı için, çok geçmiş olsun.

Back