hamile olduğunu sanmıyorum daha çok erken belirtiler için
ve yaşadıkların tek başına gebelik belirtisi olamaz
muhtemelen üşütmüş olabilirsin
strestende olabilir yani psikolojik olarak korktuğun için hamile gibi hissedebilirsin
en garantisi gününü bekle ve test yap
hamile olduğunu sanmıyorum daha çok erken belirtiler için
ve yaşadıkların tek başına gebelik belirtisi olamaz
muhtemelen üşütmüş olabilirsin
strestende olabilir yani psikolojik olarak korktuğun için hamile gibi hissedebilirsin
en garantisi gününü bekle ve test yap
bende 4,5 aylık evlyim ve bekarken idrar yolu enfeksiyonu olurdum.aynı belirtiler bende de vardı.adetimin tarihini bekledim,günüm 3 gün gecikince test yaptım gebeydim ama ben bebek istiyordum.senin hamile olduğunu zannetmiyorum,içine boşalmadan olmaz bu iş . adetini bekle bence,günün geçerse test yap.
Birde adetimden 3 gün önce birlikte olmuştuk ve ben adet oldum adet olunca rahim yenilendiğine göre gebelik ihtimalim hala olabilir mi ?bende 4,5 aylık evlyim ve bekarken idrar yolu enfeksiyonu olurdum.aynı belirtiler bende de vardı.adetimin tarihini bekledim,günüm 3 gün gecikince test yaptım gebeydim ama ben bebek istiyordum.senin hamile olduğunu zannetmiyorum,içine boşalmadan olmaz bu iş . adetini bekle bence,günün geçerse test yap.
bence gebe değilsin,biz bebek düşündüğümüz için adet bittikden sonra birlikte olduk ve çok şükür gebeyim.kendine bu kadar çok stres yapma.adetine ne kadar var?Birde adetimden 3 gün önce birlikte olmuştuk ve ben adet oldum adet olunca rahim yenilendiğine göre gebelik ihtimalim hala olabilir mi ?
Akıntım çok fazla günde 3 kez iç çamaşırı değiştiriyorumbence gebe değilsin,biz bebek düşündüğümüz için adet bittikden sonra birlikte olduk ve çok şükür gebeyim.kendine bu kadar çok stres yapma.adetine ne kadar var?
o zaman git bir kan testi yaptır. gebe isen beta hgc değerinden çıkarAdetim çok düzenli değil 1 2 gün değişiklik gösterebiliyor 19 veya 20 si gibi olmam gerek o zamana kadar ölüp ölüp dirilirim ben. Gebe değilsem bu belirtiler neyin nesi böyle anlamıyorum :'(
Araştırmalarıma göre gebe olup adet görenlerde varmış
bir sonraki adet günümde mi test yapmalıyım yoksa şuanda yapsamda sonuç alabilir miyim
evet hamile olup adet gören çok var ama sen neredeyse adet gününde ilişki yaşamışsın
testte şüpheli ilişkiden 12 gün sonra çıkacağı söylenir ama herkesde aynı olmaz
dediğim gibi senin hamile olduğunu hiç sanmıyorum ama içim rahat etsin diyorsan kan testi yaptır en garanti sonucu o verir
birde eğer böyle şüpheli durum yaşarsan ertesi gün hapı kullanmanı öneririm
Yanitiniz icin tesekkur ederim bende boyle dusunmekteyim suanda cunku belirtilerimin cogu gecti neredeyse sadece agzimda eksi bi tat var surekli ama ben yinede icim rahat olsun diye kan testi yaptiracagimBunlar gebelik belirtisi değil. Büyük ihtimalle reflünüz ve idrar yolu enfeksiyonunuz var. Hemen bir doktora başvurun.
soyledigim belirtilerin cogu gecti sayilir suanda herhangi bir skntm yok agzimin eksimesi disinda idrar testi yaptim 1 gun arayla ikiside negatifti problemim midemden sanirim suanda mide koruyucu kullaniyorum.
tavsiyeniz icin tesekkur ederim yalniz ayda birden fazla onerilmiyor ertesi gunu haplari diye bilyorum
gönlündekinin olmasına sevindim dediğim gibi psikolojik olarak gebelik yaşayanlar var korkuların yüzünden olmuş sanırım seninde.
evet ertesi gün hapları ayda 1 defa kullanılır zaten korunuyormuşsunuz şüpheye düştüğün zaman kullanırsın bir sorun olmaz
gönlündekinin olmasına sevindim dediğim gibi psikolojik olarak gebelik yaşayanlar var korkuların yüzünden olmuş sanırım seninde.
evet ertesi gün hapları ayda 1 defa kullanılır zaten korunuyormuşsunuz şüpheye düştüğün zaman kullanırsın bir sorun olmaz