yardımm! pembe akıntıkizlar

asli-asli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
805
517
33
Kizlar en son adet tarihim 26 haz. Su an daha 8 gun var ama sabah wc ye gittigimde peceteye pembe leke geldi. Adet olacak gibi karnim agriyo. Uc dort gundur assirri derecede beyaz akintim vardi ben usuttum zannettim. Bugun de boyle olunca.... neyin nesi bu lekelenme normal mi gebelik baslangici olabilir mi kan testinde bu kadar erken belli olur mu. Lutfen yardimci olun. Koydeyim su an hemen hastaneye de gidemiyorum.

Ama dusuk olma ihtimali falan yoktur de mi gebelik basladiysa sayet. Bahce isleriyle ugrasiyoruz koyde agir falan kaldiriyorum ister istemez

Ama dusuk olma ihtimali falan yoktur de mi gebelik basladiysa sayet. Bahce isleriyle ugrasiyoruz koyde agir falan kaldiriyorum ister istemez
Aman diyim sakin ağır işler yapma iki kez kimsayal gebelik yaşamış biri olarak uyarmak istedim, hatta elinden geldiğince dinlen bebek varsa gerçekten rahat yerleşsin keseye, en kısa zamanda da test yaptır, yoksa da üzülme ALLAH bilir zamanını ama sen tedbirini al canım

Cok gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda kavustursun bebegine hayirlisiyla. Ama emin de degilim iste bu bi gebelik belirtisi olabilir mi ki. Daha sekiz gun var karnim cok agriyo ve pembe akintim var

Herşey olabilir canım, tedbirini al, benim de şuan adetine 4 gün var dün ovulasyon testi yaptım meraktan köyü çizgiyle pozitif çıktı ben de netten arastirdim adete yakın ovulasyon testi pozitif çıkarsa gebelik belirtisiymis, bugün de akintiyla karışık kahverengi leke geldi tekrar ovulasyon testi yaptım dunkunden de koyu çift çizgi vardı, umutlandim ben de biraz eşime gebelik testi siparişi verdim akşam bulursa nöbetçi eczaneden alacak inşallah, RABBİM isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşallah

Insallah canimm. Ay hadi insallah bebegin seninledir. Minik kucucuk fasulye tanen meleginn :) Rabbim hayirlisiyla umutlarimizi bosa cikarmasin canim. Senin en azindan 4 gunun kalmis. Ve elinde az da olsa bi ihtimal var. Benim daha 8 gunum var test yapsam da cikmaz. Gecen ay ilacla buyutmustum bes gun kala yine lekelenme olmustu cok umutluydum kesin hamileyim diyodum bir gun erken geldi adetim insallah tez zamanda kavusuruz meleklerimize canim. Rabbim kimseyi bu hasretle sinamasin.

QUOTE]
Amin canim benim, ben idrar testi yaptim bu aksam negatif çıktı, bide kan testi yaptırayım dedim o da negatif çıktı, ama daha adete4 gün olduğundan umudum var herşeye rağmen. Sen de en kısa zamanda test yaptır da merak ediyorum haber ver

Insallah tez zamanda hayirlisiyla kavusursun canim bebegine. Sali gunu gitmeyi dusunuyorum kan testi icin haber veririm canim. Ama adet olacakmisim gibi karnim sis. Daha bir hafta var pfff cok sinir bozucu ve yipratici bu isler ya

Canim bu kadar erken cikmaz diye dusunuyorum bir de koydeyim zaten haftasonu da burdaki eczane acik olmuyo. Sali ilceye gidicez o zamana kadar adet olmazsam kanda baktiririm artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…