• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm nolurrr

catlakgulum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
73
0
46
kızlar sürekli idrara cıkıyom delircem sebebi ne anlamadım ve cıkıncada sanki hepsini yapamadım hissi var deli olcammm..:ssz:

kızlar sürekli idrara cıkıyom delircem sebebi ne anlamadım ve cıkıncada sanki hepsini yapamadım hissi var deli olcammm..:ssz:

aynısı bende de oluyordu canım çok çektim işi bile bırakmayı düşündüm.idrar yolları enfeksiyonu sistit ya da hamilelik belirtisi olabilir.bunun dışında idrarında yanma var mı?ya da hamilelik riskin falan?

gwbwlik istiyorum ama test yaptım çıkmadı adetimede daha 10 gün var birden oldu ya :18:

gebelik sonucu daha netleşmez sanırım.ama böyle bir ihtimal varsa da ne ilaç ne de bitkisel çay vb. şeyler kullanamazsın.ben ilk ilişkiden sonra öyle oldum kaç ay çektim geçmedi bitmedi rezil oldum.sistit mi oldum idrar yolları enfeksiyonumu bilemedim zaten ikisi de benzer şeyler.ayaklarına çok dikkat et üşütme,bir de eğer hamile değilsen adaçayı ve maydanoz tüket bunlar idrar söktürücü bitkiler.bolbol su içmeye çalış.kendim çok çektim yaaa aman allah kimseye vermesin insanın psikolojisi bozuluyor ben uzun süre uğraştım.

Canım sen sistit olmuşsun ben yıllardır çekerim bunu okadar iğrenç bişey ki insanı hayattan soğutuyo 2 3 ayde bir kere kesin olur bana daha tuvaletten çıkmadan tekrar çişim gelir kesinlikle en iyi ilacı su miden bulanıncaya kadar çok iç yani 3 litre falan muhakkak ozaman çok rahatlıyosun...Geçmiş olsun...Heee bu araad ayaklarına sıcak su torbası koy:37:

iğrenç bişi ya deli olcam doktora gittim şimdik bi koşu hiç tahlil yapmadı ilaç yazdıı :50:

Back