• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm lütfenn

angel___

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2014
42
3
13
Hatay
Meraba ben 15 yaşındayım ve bacaklarimi arada almam gerekiyor çünkü yazın mayo filan giyiyorum geçenlerde veet ağda bantlarindn kullanmistim öyle çok canım yanmadi hatta hiç acımadı diyebilirim ama 1 bandı 2 kez kullanamadigim için yarım yamalak oldu annemden vivet almasını istemiştim ancak o veet bulabilmiş onu almış şimdi asıl sorum şu ben sır ağda seti almayı da düşünüyorum bi yandanda bantları mi kullansam diyorum cnku bantlar çok pratik ama sır ağda setleri de tüyleri azaltıyormuş sanırım o yönden cazip geliyor ilerde rahat ederim siz hangisini tavsiye edersiniz?? yani sır ağda seti alsam şu kartuşlu olanlardan kullanabilir miyim diye düşünüyorum. Kuaför demeyin cnku bizim burda yakın cevredekı kuaforler ağda yapmıyorlar bunun için çarşıya inmek zorundayım ama güvenemiyorum ve de çok utanirim ne yapmamı. Önerirsiniz bana??

canım agda bantalar iyi bacaklar için diğer yerler içn sir çok iyi olur
azaltır dediğin kullanışlı

Hm teşekkür ederim bende aldım bugün hem makine aldım hemde bimde satılan epik diye bantlar vardı onlardan aldım bakalım bakicam artık bi

canım çok iyi etmişsin nasıl tüylerin sıkılığı ona göre basla şimdi yaparsan ilerdie çok rahat edersin

canım çok iyi etmişsin nasıl tüylerin sıkılığı ona göre basla şimdi yaparsan ilerdie çok rahat edersin

Umarım becerebilirim :17: bende ileriyi düşünerek aldım dediğin gibi olur ins tüylerim henüz kisa geçen sefer epilator denedim çok canım yanmıştı ama yaptım yinede şimdi az az çıkmaya başladılar uzasinlar denicem hemenn :3:

Umarım becerebilirim :17: bende ileriyi düşünerek aldım dediğin gibi olur ins tüylerim henüz kisa geçen sefer epilator denedim çok canım yanmıştı ama yaptım yinede şimdi az az çıkmaya başladılar uzasinlar denicem hemenn :3:

tatlım alışırsın daha yaşın genç tüyler alışır sonuçta kaç senedir alıyorsun kii kartuşu ısıt makinede bezi küçük küçük koy çek aynı şeyi genital içinde uygulayabilirsin

tatlım alışırsın daha yaşın genç tüyler alışır sonuçta kaç senedir alıyorsun kii kartuşu ısıt makinede bezi küçük küçük koy çek aynı şeyi genital içinde uygulayabilirsin

Umarım alisirim genital için ne yapacağımı hiç bilmiyorum bugün eldivenle deniyim dedim aldım biraz ama kanadı bazı yerler annemde ağda filan yapmamıştır hiç o gençliğinden beri jilet kullanıyormus bacağında filan hiç tüy yok keşke bende öyle olsaydım ama genital için napicagimi bilmiyorum çok acir diye ağda filanda yapamiyorum bide sarkma yapıyor diyorlar ondan da korkuyorum onereceginiz bisi var mi acaba??

canım kanaması normaldir kıl köklerin sert ondan eldivenle alışırsan oda iyi ama uzun sürer eger utanmama dersen kuaföre git

Kuaföre gidebileceğimi hiç sanmam ben bunları yazarken bile çok utanıyorum kuaföre gidemem bu yüzden artık alistirirm kendimi çok teşekkür ederim sizede yardımcı olduğunuz için normalde konuşamazdim böyle şeyleri ben

Kuaföre gidebileceğimi hiç sanmam ben bunları yazarken bile çok utanıyorum kuaföre gidemem bu yüzden artık alistirirm kendimi çok teşekkür ederim sizede yardımcı olduğunuz için normalde konuşamazdim böyle şeyleri ben

anlıyorum canım utanman normal ama mecburuz bu kıl tüy derdinden kurtulmak lazım aklına hangi konu takılırsa utanmadan yaz

Back