KıZlarr benim boyum 1.78 kilom suan 80 ve yaklask 3 ay önce 72 kiloydum derdim bacaklarm basenmdi ama artk oda degl yedgm seyleri göbegmden almya basladm ve bu beni cok rahatsz edyo ne yapmam grekk yardımcı olun lütfenn 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
KıZlarr benim boyum 1.78 kilom suan 80 ve yaklask 3 ay önce 72 kiloydum derdim bacaklarm basenmdi ama artk oda degl yedgm seyleri göbegmden almya basladm ve bu beni cok rahatsz edyo ne yapmam grekk yardımcı olun lütfenn 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben ben diyetteyim ve 13 kilo verdim vücudumda sarkmalar oldüğu için spora başlamaya karar verdim ve birazilian butt lift die bi spor buldum daha 1 kere yaptm inanılmaz etkili ve yorucu bi spor nerelerimde acı hissettiğimi söyleyim yani nereleri çalıştırıyor kalça basen kısmı arka bacak selülit bölgesi yani karın olarak yan taraflar benim hissettiklerim bunlar dediğim gibi daha 1 kere yaptm ve devam etmeyi düşünüyorum
Canım merhaba :) bir program belirle kendine diyet + spor. Daha önce diyet yapmadiusan araştir ben de yardimci olablirim ne ladar surede kac kilo vermek istiyorsun buna gore arastir.8-9 kilo civari benim de fazlaligim var istersen diyet arkadasi olur yediklerimizi sporlarimizi yazariz :)