• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardımm kızlar

lonely_33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2009
179
1
96
41
İzmir
arkadaslar ben sacımı mavi siyahtan orealle actırdım daha sonra cikolata kahveye boyattım.2-3 boyamada aktıgı için 3 hafta sonra daha koyu bir kahve yaptım.simdi koyu kahve ama sanki yıkadıkca kırmızımsı gibi renkler cıkıyor aralardan.simdi artık evde boyamak istiyorum sizce evde boyasam yama gibi olurmu.gerci tek renk olmaz gibi geliyo.bir de bana hangi markayı almamı önerirsiniz.koyu kahve istiyorum ama önerilerinizi bekliyorum

yanıp yanmayacağı konusunda bi fikrim yokta loreali herkes öneriyo ama benim saçlarımı çok yıprattı.bence palettenin natural serisinden istediğin kahve tonuyla boya benim saçlarıma zarar vemedi hiç.

Canım forumda Küllümango gibi bu konuda epey bilgili arkadaşlar var.Kesinlikle onlardan tavsiye al derim:1rolleyes:

mavisiyahtan saçı açmak çok zormuş canım aklında bulunsun ben zor açtırdım bakır kullandım baya şimdi siyaha döndüm hep kendim boyuyorum walla saçlarımı we tutuo gayet güzel ben alix awien kullanıyorum çok memnunum ne koku ne bişey süper boya tavsiye ederim

cnm benim sacım acıldı.simd,i boya tutmuyo sinir etti beni.kahveye boyatıyorum.hemen akıp kızıl rengi oluyor.sasırdım valla ne yapacagımı.

Back