Yardımm kızlar

Helinimsi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
167
57
kızlar bıktım artık kılla sivilceyle uğraşmaktan. 5.sınıftan beri sivilcelerim kıllarım var 9.sınıfta cildiyeye gittim kremler sabunlar jeller falan çok şükür yüzüm bebek poposu gibi oldu. Ortaokul lise arkadaşlarım evrim geçirdiğimi güzelleştiğimi söylüyor gerçektwn öyle ama bu sadece yüzüm için geçerli vücudumu göreb yok 11.sınıfta kollarım göğsüm sırtım popom için hap roaccutane diye kullandım çok şükür oda geçirdi ama üstünden 4 yıl falan geçti ve sırtım yine sivilce gibi değil ama kıl kökleri sivilce gibi popomdakiler haplada geçmedi yıllardır var. Ve hormonlarım normal doktor genetik dedi. Ve vücudumun neredeyse her yeri kıllı. Göğsüm hariç nerdeyse hepsi siyah. Kollarımı bacaklarımı genital bölgemi göbeğimi ağdayla alıyorum ama batıklar vs derken ondanda yoruldum kese krem falan bir sürü şey denedim geçmiyor ne kıl bitiyo ne sivilce. Benim gibi olup lazere gidip kurtulan biri var mı? Sırta göbeğe popoya bacağa ve genital bölgeye buz lazer gerçekten işe yarar mı? Yada bu evde kendimizin yapabildiği lazerler var bi kaç markada onlar işe yarar mı? Şuan sırtımın fotoğrafını atsam kimsenin inanamayacağıma eminim

Merhaba bizde de ailece kıllanma sorunu var hormonlar normal demekki bizim de genetik. Yüz bölgesine ve göğüs çevresine iğneli epilasyon yaptırdık bir sene icinde bitti. Size tavsiyem gerçekten kalitesinden emin olduğunuz iyi araştırıp tavsiye edilen bir lazer merkezine gidin. Orda tüm cilt ve kıl tiplerine uygun olan çeşitlerde lazer cihazları var. Ordaki uzmanlar bilir. Mesela kılların yoğun olduğu yerlere Alexander ile yapar birkaç seans sonra azalıp kıl kökleri zayiflayinca bu duruma uygun başka cihaz kullanır. Rastgele bı merkeze gidip de 3-5 sene bitmeyen lazer yaptırmayın bu şekilde somuren çok. Biraz acılı ve masraflı bir süreç ama agdayla epilatorle uğraşmaya değmez. Hem zaman kaybı hem kesin çözüm değil. Batıkları artırması da cabası.
Evde lazer aleti de kullandım ama tam bir eziyet. Aşırı yavaş ve gerçek lazer gibi etkili değil. Azaltıyor evet ama çok yavaş. Bir bacağınızın yarısına gelene kadar şarjı bitiyor ve iki saat sarjda durması lazım. Şarj halinde çalışmıyor zaten. Çok da yorucu her yerim tutuluyordu benim. Biraz uzun yazdım ama umarım anlatabilmisimdir.

Teşekkür ederim tek çözüm bu sanırım araştırıp gideceğim . Peki bu lazeri sırta popoya vs yapıyorlar mı?

Dediğim gibi eğer güvenilir bı merkeze giderseniz istediğiniz bölgeye uzman bakar ve lazere uygun olup olmadığına bakar. Her bölgeye de yapiliyor. Belki de lazerin göreceği kadar yoğun değil deyip yapmayabilirler de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…