• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YArdımm,İnternetten Parfüm Almak İçin güvenli bi siteeee

AyseeeGul

Cimcimee
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
506
0
96
Hatay
:3::3::3:Herkese selammm

parfüm alacam da yardımlarınızı bekliorum. açık parfüm almak istemiorum.bugüne kadar almanyadan getiridi kuzenlerim. artık getirmiolar :31:intten sipariş vermek istiorum,güvenli bi site,uygun olan siteler varsa bildiğiğiniz lütfen sölermisiniz canlarımmm.mesajlarınızı bekliorumm :12:

:3::3::3:Herkese selammm

parfüm alacam da yardımlarınızı bekliorum. açık parfüm almak istemiorum.bugüne kadar almanyadan getiridi kuzenlerim. artık getirmiolar :31:intten sipariş vermek istiorum,güvenli bi site,uygun olan siteler varsa bildiğiğiniz lütfen sölermisiniz canlarımmm.mesajlarınızı bekliorumm :12:

mizu, misspera , balerin , evoria ,hepsiburada bu sitelerin hepsi güvenilir. istediğin parfümlere bu sitelerden bakıp en uygun fiyat vereni seçebilirsin :31::12:

Merhaba, orijinale en yakın 3 gün kalıcı parfüm isterseniz hemen her parfüm çeşidini sadece 30 TL'ye satın alabilirsiniz. 3 gün kalıcı parfümlerdir.

orayı kullanmadım canım sadece duydum . ama eminim güvenilirdir, internetten yaptığım alışverişlerde hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye dek. ordan alacaksan al bence, :34:

Kesinlikle Misspera derim.. Ben sürekli oradan alıyorum ve çok memnunum.. üstelik hemen gönderiyorlar.. bazı siteler 1-2 hafta sonra kargoya veriyor. Üstelik sürekli kampanyaları var, bir şey alıyorsan yanında bir şey daha geliyor hep.. :)

ben bellamola'dan aldım geçen gün; hem uygun fiyatlıydı hem de indirimkuponlarım.com diye bir siteden de ekstra 10 tl indirim kodu aldım, baya uyguna geldi. artık maalesef yurtdışından yapılmış alışverişler gümrüğe takılıyor :( ne güzel strawberry den neler neler ucuz parfünler alırdık aaaaahhhh ahhhhhhhhhhhhhhh

misspera lidyana hepsiburada
buraları tavsiye edebilirim.
ayrıca trendyol limango gibi sitelerde parfüm butikleri açılıyor
oralarada bakabilirsin.

bellamola'dan ben de alıyorum sürekli ve herkese tavsiye ediyorum çünkü ingiltere'deki cheapsmells in türkiye sitesi burası. yani diğer siteler gibi yurtiçinden almıyolar, kendileri direk yurdışından getirtiyolar ve hiç bi yerde bulunmayan parfümler de var, fiyatlar inanılmaz güzel, orjinallikle ilgili şüphe duymadan içim rahat şekilde kullandığım site ben memnunumm :) he bide en önemlisii sitesinde görünen bütün ürünler stokta olduğu için şıp diye kargoya veriyolar valla :)

ben en son balerinden coco mademoiselle almıştım. internette fake vs. original coco mademoiselle videolarını izledim en ufak ayrıntısına kadar orjinaldi. batch kodunada baktım henüz 4 ay önce üretilmiş. balerin benim güvenimi kazandı tavsiye edebilirim.

Ben Mizu'dan çok memnunum, aynı gün kargoya veriyorlar ve her seferinde orjinal olduğuna kanaat getirdim, kutudaki barkod şişe üzerindekiyle aynı :) Ayrıca aynı yılda üretilmiş parfümler hepsi :)

ben de mizu'dan alıyorum genellikle. kozmetiklerimi de eczanemiz.com'dan alıyorum
su ana kdr hıc sıkıntı yasamadım

Back