- 3 Ağustos 2017
- 1.421
- 983
-
- Konu Sahibi Yenianne59
Ayyy canım isminimi değiştiinn bende seni hiç unutmuyorumm büyüyor evet ama cok cektiriyor ben hala sana dua ediyorumcanım benim hiç bir fikrim yok ama anasayfaya düşsün diye yazıyorum .şey derler genelde midesi çok yananın çocuğu çok saçlı olur ..
Ama onunla kazınmanın bir alakası var mı onu bilemiyorum bu arada ben senin ovulasyon testini görüp hamile olduğunu düşünen ve idrarda test yapmanı söyleyen üyeyim.
Seni hiç unutmuyorum
Bu arada Maşallah Büyüyor meleğin ♥
Ahhh canımmm çok teşekkür ederim dua nda yer verdiğin için evet ben ismimi değiştirdimAyyy canım isminimi değiştiinn bende seni hiç unutmuyorumm büyüyor evet ama cok cektiriyor ben hala sana dua ediyorum
Çok sağol midem fazla asit üretiyormuş ondan cok kötüyüm yaAhhh canımmm çok teşekkür ederim dua nda yer verdiğin için evet ben ismimi değiştirdim♥♥
Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Bir an önce biter mide kazınmaların çok geçmiş olsun kuzum
Mide asidim çokmuş doktorun ilac vermişmiydiBende böyleydim hem mide bulantım vardı hemde sürekli kazınma yedikten sonra geciyordu 9 haftaya girince bitti su an yok.
Hayır vermedi zaten su an yok.Mide asidim çokmuş doktorun ilac vermişmiydi
O kadar kötüyüm ki anlatamam ne yesem 2 dk snra midemde aclık hissiHayır vermedi zaten su an yok.
Canim merhebaO kadar kötüyüm ki anlatamam ne yesem 2 dk snra midemde aclık hissi
Bebisinizn cinsiyeti nedir acaba butdan da bir tez olusturalimBende böyleydim hem mide bulantım vardı hemde sürekli kazınma yedikten sonra geciyordu 9 haftaya girince bitti su an yok.
Erkek canımBebisinizn cinsiyeti nedir acaba butdan da bir tez olusturalim
Sağlicakla alin bebisinizi kucaginiza insallah .bnmde hamile oldugunu ogrenmeden basladi mide kazinmalarim suan 10 haftaligim azaldi gibi cinsiyetinide cok merak ediorum .Rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin insallah.Erkek canım
Sende sağlıkla al canım kucagına inşallah hakkında hayırlısı olsunSağlicakla alin bebisinizi kucaginiza insallah .bnmde hamile oldugunu ogrenmeden basladi mide kazinmalarim suan 10 haftaligim azaldi gibi cinsiyetinide cok merak ediorum .Rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin insallah.
İnsllh cnm saolSende sağlıkla al canım kucagına inşallah hakkında hayırlısı olsun
Merhaba nasıl geçti süreciniz?? 10 haftalık hamileyim açlıktan ölüyorumBana da yardım edin kızlar cok fena midem kazınıyor yesem 2 dk sonra yine aynı kazınıyor ve kafamı kaldıramıyorum cok halsizim sanki ustumden tir gecmıs gıbı. Ev islerini hıc yapamıyorum 9.haftadayım hıc bitmeyecek gıbı