Yardımm Hamilelikte Sürekli mide kazınması !

Yenianne59

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
1.421
983
Arkadaşlar merhaba size birşey danışmak istiyorum 7+5 hamileyim sürekli ama sürekli midem kazınıyor birşeyler atıştırıyorum mideme indiği gibi siliniyor resmen hep kazınma hissi normal yemek yesem bile yarım saat kazınmadan duruyor sonra yine yemezsem mide bulantısı başlıyor artık napıcamı şaşırdım şaka gibi insanın sürekli midesi kazınır mı 24 saat bişeyler atıyorum ağzıma abartmıyorum yemek istemyorm yiyemyorumda zaten ufak atıştırıyorum ama midemi hiçbirşey bastırmıyor artık dayanamıyorum ve glike hemoglobin 4.20 çıktı bu sizce normal mi doktora yarın göstericem🤦‍♀️

canım benim hiç bir fikrim yok ama anasayfaya düşsün diye yazıyorum .şey derler genelde midesi çok yananın çocuğu çok saçlı olur ..
Ama onunla kazınmanın bir alakası var mı onu bilemiyorum bu arada ben senin ovulasyon testini görüp hamile olduğunu düşünen ve idrarda test yapmanı söyleyen üyeyim.😄
Seni hiç unutmuyorum 😇
Bu arada Maşallah Büyüyor meleğin ♥️ :emir_bebek:

canım benim hiç bir fikrim yok ama anasayfaya düşsün diye yazıyorum .şey derler genelde midesi çok yananın çocuğu çok saçlı olur ..
Ama onunla kazınmanın bir alakası var mı onu bilemiyorum bu arada ben senin ovulasyon testini görüp hamile olduğunu düşünen ve idrarda test yapmanı söyleyen üyeyim.😄
Seni hiç unutmuyorum 😇
Bu arada Maşallah Büyüyor meleğin ♥ :emir_bebek:
Ayyy canım isminimi değiştiinn bende seni hiç unutmuyorumm büyüyor evet ama cok cektiriyor ben hala sana dua ediyorum

Ayyy canım isminimi değiştiinn bende seni hiç unutmuyorumm büyüyor evet ama cok cektiriyor ben hala sana dua ediyorum
Ahhh canımmm çok teşekkür ederim dua nda yer verdiğin için evet ben ismimi değiştirdim 🤗♥️♥️
Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah 😊😊
Bir an önce biter mide kazınmaların çok geçmiş olsun kuzum 🌷🌷

Bende böyleydim hem mide bulantım vardı hemde sürekli kazınma yedikten sonra geciyordu 9 haftaya girince bitti su an yok.

Ahhh canımmm çok teşekkür ederim dua nda yer verdiğin için evet ben ismimi değiştirdim 🤗♥♥
Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah 😊😊
Bir an önce biter mide kazınmaların çok geçmiş olsun kuzum 🌷🌷
Çok sağol midem fazla asit üretiyormuş ondan cok kötüyüm ya

Sağlicakla alin bebisinizi kucaginiza insallah .bnmde hamile oldugunu ogrenmeden basladi mide kazinmalarim suan 10 haftaligim azaldi gibi cinsiyetinide cok merak ediorum .Rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin insallah.
Sende sağlıkla al canım kucagına inşallah hakkında hayırlısı olsun🤲🤲

Bana da yardım edin kızlar cok fena midem kazınıyor yesem 2 dk sonra yine aynı kazınıyor ve kafamı kaldıramıyorum cok halsizim sanki ustumden tir gecmıs gıbı. Ev islerini hıc yapamıyorum 9.haftadayım hıc bitmeyecek gıbı

Bana da yardım edin kızlar cok fena midem kazınıyor yesem 2 dk sonra yine aynı kazınıyor ve kafamı kaldıramıyorum cok halsizim sanki ustumden tir gecmıs gıbı. Ev islerini hıc yapamıyorum 9.haftadayım hıc bitmeyecek gıbı
Merhaba nasıl geçti süreciniz?? 10 haftalık hamileyim açlıktan ölüyorum

Cinsiyet ne oldu kızlar benim şuan 8+1 oğlumda da ben böyleydim şimdi yine böyle bir insan sürekli acıkır mı böyle orucun son saatleri gibi ve hiç yemek istemiyorum mecbur yiyorum protein yiyorum tok tutsun diye oda olmuyor

X