Yardımm!! Hamile miyim?

Pietrina

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2019
2
0
6
27
Selamlar herkese.
Eşimle artık bebeğimiz olsun istiyoruz. Ben de adetim geçmeden 5 gün önce kan tahlili yaptırdım hcg 1.20 çıktı. Normalde de adetimde gecikme vs oluyordu ama son iki aydır hiç yaşamadım. Bugün adet olmam gerekirken olmadım göğüslerimde şişkinlik vs yok. Sadece göğüs uçlarım çok hassaslaştı. Acaba hamile olma olasılığım var mıdır ? Testi erken yaptırdım diye çıkmamış olması mümkün müdür?

Tabiki ihtimal var ama en garanti yolu biliyorsunuz adet 3-5 gun gececek kanda beta 5 in uzerinde olacak diger turlu soyliycegimiz hersey varsayım canim

Geç döllenme olabilir tabi bu bi ihtimal ama bu değere göre değilsiniz. tekrar kan verin varsa şimdiye çıkar zaten

Merhabalar hanımlar 2 3 gündür aşırı derecede kasıklarım ağrıyor ara ara ama acaba daha önce böyle bir durum yaşayıp hamile olan varmi?

Kan tahlilini adet gununuzde yaptirdiniz ve adetiniz geciktiyse tekrar kan tahlili yaptirin... bazen gec dollenme olabiliyor.

5 gün kala test yapmışsınız hamilemiyim diyorsunuz şaka mı bu ya.? En büyük belirti adet gecikmesiyken üstelik. Şuan 4 günlük gecikmem var ben bile pzt ye kadar bekleyim diyorum. Boşu boşuna heves edip kendi kendinizi demotive ediyorsunuz duygularınıza yazık

Bence hiçbir belirti hamilelik göstergesi değildir. Sadece adetin belirgin derecede gecikmesi bir belirti olabilir bu bile bazı sebeplerle gecikebiliyor; stres, kaygı, hastalık vs. Eğer kafanda soru işareti olursa gün aşırı ya da 3-5 günde bir test uygula o da kesmediyse kan testi ver. Ben deneyimlerime dayanarak böyle düşünüyorum. Çok meraklandığım zamanlarda test aldım yaptım ve 2 gün kala hamile olduğumu öğrendim.

5 gün kala kanda çıkar canım varsa tabii yumurtlama tarihini biliyorsanız

Mevsimsel canım bende geçen ay çok bekledim hiçbir belirti yoktu bir anda regl oldum kan testinde az çıkmış en az 50. Den başlası lazgim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…