• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yardımm bebegim anne sutu almıo

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım süt ver bişekilde ama mama olarak aptamil derim ben. dr'da aptamil der muhtemelen.. vitamini de dr'a sorarsan daha iyi olur bence
bıde oglum hep ac zaten zayıf bı bebek ıkı saatte bı mama veregz ama ıkı saat dolmadan sankı aclıktan öluo nsıl aglıo bagırıo acaba mamadan mı ki?

Ben sağıp içiriyordum sütümü zamanla emmeyi de öğrendi ama sütüm az diye sürekli aptamilpre veriyorduk 3 saat tutardı arkadaki ölçek miktarına uyun..karnı toksa gazdan ağlıyordur sıcak havluyu tabii sıcak derken kaynar değil karnına tutun rahatlatır...ağlama durmuyorsa doktor en iyi çözüm

bıde oglum hep ac zaten zayıf bı bebek ıkı saatte bı mama veregz ama ıkı saat dolmadan sankı aclıktan öluo nsıl aglıo bagırıo acaba mamadan mı ki?

canım anne sütü yaglı oldugu için doyurucu özelligi vardır.oglunun sürekli acıkması cok normal yani. sma da iyi ayrıca aptamil asla gaz yapmaz bunu bi saglıkçı nasıl söyler anlamadım.. sma içenleri gözlemledim de sanki biraz aptal oluyolar.. içen akrabalarıma baktım özellikle, cidden saftirikler,ama boyları uzun.. alakası var mı bilemem benim düşüncem öyle...

canım anne sütü yaglı oldugu için doyurucu özelligi vardır.oglunun sürekli acıkması cok normal yani. sma da iyi ayrıca aptamil asla gaz yapmaz bunu bi saglıkçı nasıl söyler anlamadım.. sma içenleri gözlemledim de sanki biraz aptal oluyolar.. içen akrabalarıma baktım özellikle, cidden saftirikler,ama boyları uzun.. alakası var mı bilemem benim düşüncem öyle...

:52:bende sma ile buyudum aptal degılım:):):):):)kılo alımı falan guzel.yınede tsk ederım.farklı bı doktor da bebelac önerdı yani illa aptamıl mı:S

:52:bende sma ile buyudum aptal degılım:):):):):)kılo alımı falan guzel.yınede tsk ederım.farklı bı doktor da bebelac önerdı yani illa aptamıl mı:S

aptamili sakın kullanma
hastanede bebelac kalmadıgından aptamil verdiler
bende eve gelince devam ettim mahvetti çocugu
vereceksen bebelac ne gaz yapıyor nede bişey
bebeklere agır geliyor aptamil
ve besin degeri bebelacla aynı

benim de kızım anne sütü almadan büyüdü
aptamil sağolsun:) 2 buçuk yaşında hala içiyor
ufak kızım 7 aylık o emiyor ek gıdaya geçişi henüz başaramadım ona da aptamil veriyorum

Mamaların hepsi gaz yapar anne sütü de gaz yapar mantığını açıklayayım size:Bebeklerin sindirim sistemleri henüz gelişmediği için ne verirseniz verin onu sindirecek enzimler henüz oluşmadığı için bağırsaklar ne kadar çalışsa da sindirimde zorlanır:Sma mama ile büyüyen biri olarak kendimde bi salaklık göremiyorum çok şükür iki üniversiteyi dereceyle bitirdim şuanda iyi bir kurumda sağlıkçı olarak görev yapmaktayım..Zekayı beslenmeyle bağdaştırmanız çok garibe gitti açıkçası zekanın yüzde doksanı genetiktir zaten sizin zekanıza da bakılacak olursa sizde sülalece (genetik)bir problem var sanırım :Ayrıca yeğenlerimde sma ile büyüdüler anneleri diyabetik olduğu için sütü gelmedi birisi bu sene hacettepe yi kazandı diğeri de makine mühendisliğini:......

bende sma ile büyümüşüm ne alaka sma içenler niye saftirik olsun allaha şükür aklım başımda sma türkiyeye gelen ilk mama firmasıdır Avusturya malı ilk ithal mamadır besin değerleri oldukça yüksektir protein içeriği sadece o mamada var annem o yıllarda inek sütünüde dayayabilirmiş ama o zamanlar bir dünya para verip(şimdiye nazaran daha pahalıymış) sma mama vermiş sağolsun annem bu ayrımı nasıl yapabiliyorsunuz ya neye dayanarak:47:

aptamili sakın kullanma
hastanede bebelac kalmadıgından aptamil verdiler
bende eve gelince devam ettim mahvetti çocugu
vereceksen bebelac ne gaz yapıyor nede bişey
bebeklere agır geliyor aptamil
ve besin degeri bebelacla aynı

bebelec fıatıda uygun ama oglum cok fazla kustu onda zaten kusuo arttı resmen yaaa sma da baya pahalı

Back