- Konu Sahibi seyda_selim
oglum 35 gunluk oldu anne sutu almadı önerecegnz mama ve vıtamınler neler lutfen yardm edın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oglum 35 gunluk oldu anne sutu almadı önerecegnz mama ve vıtamınler neler lutfen yardm edın
canım süt ver bişekilde ama mama olarak aptamil derim ben. dr'da aptamil der muhtemelen.. vitamini de dr'a sorarsan daha iyi olur bence
bıde oglum hep ac zaten zayıf bı bebek ıkı saatte bı mama veregz ama ıkı saat dolmadan sankı aclıktan öluo nsıl aglıo bagırıo acaba mamadan mı ki?canım süt ver bişekilde ama mama olarak aptamil derim ben. dr'da aptamil der muhtemelen.. vitamini de dr'a sorarsan daha iyi olur bence
bıde oglum hep ac zaten zayıf bı bebek ıkı saatte bı mama veregz ama ıkı saat dolmadan sankı aclıktan öluo nsıl aglıo bagırıo acaba mamadan mı ki?
canım anne sütü yaglı oldugu için doyurucu özelligi vardır.oglunun sürekli acıkması cok normal yani. sma da iyi ayrıca aptamil asla gaz yapmaz bunu bi saglıkçı nasıl söyler anlamadım.. sma içenleri gözlemledim de sanki biraz aptal oluyolar.. içen akrabalarıma baktım özellikle, cidden saftirikler,ama boyları uzun.. alakası var mı bilemem benim düşüncem öyle...
bende sma ile buyudum aptal degılım:):):):):)kılo alımı falan guzel.yınede tsk ederım.farklı bı doktor da bebelac önerdı yani illa aptamıl mı:S
oglum 35 gunluk oldu anne sutu almadı önerecegnz mama ve vıtamınler neler lutfen yardm edın[/1
S.M.A mama var canım anne sütüne en yakın mamadır Ama fiyat olarak baya pahalı 900 gramı 50 tl filan yanlış bilmiyorsam....
canım anne sütü yaglı oldugu için doyurucu özelligi vardır.oglunun sürekli acıkması cok normal yani. sma da iyi ayrıca aptamil asla gaz yapmaz bunu bi saglıkçı nasıl söyler anlamadım.. sma içenleri gözlemledim de sanki biraz aptal oluyolar.. içen akrabalarıma baktım özellikle, cidden saftirikler,ama boyları uzun.. alakası var mı bilemem benim düşüncem öyle...
aptamili sakın kullanma
hastanede bebelac kalmadıgından aptamil verdiler
bende eve gelince devam ettim mahvetti çocugu
vereceksen bebelac ne gaz yapıyor nede bişey
bebeklere agır geliyor aptamil
ve besin degeri bebelacla aynı
bebelec fıatıda uygun ama oglum cok fazla kustu onda zaten kusuo arttı resmen yaaa sma da baya pahalı