• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El yardimlasma

neime

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
10
0
0
34
Antalya
oncelikle iyi gunler hanimlar benim burda bi tanidigim bir komsu var hamile 6 aylik kocasi ceza evine yeni girdi cok zor durumdalar benim bebeyim olmadigi icin bebene kiyafet verimiyom ama elimden geldigi kadariyla madi durumda yardim ediyomm sizden ricam bebeyinizin kuculmuslerini bana ulastirirmisiniz acaba bende komsuma iletirim inanin cokk duvaciniz olur bayanlar bayanlarin derdini anlar

tamam canim mutlaka ulas bana cok zor durumdalar yazik kadin aglayip duruyo bende yardim etmezeem ev kirasini bile elimden geldigi kadariyla kira paraasini ben veriyom

canım bebeği kız mı olacak erkekmi?birde hangi şehirdesiniz?bunları yazarsan sanırım daha çok yardımcı olunur..

Kızlar mune bu tarz konulara en son yasak getırmıstı ama yınede bılgılerndırmek ıstedım nıyetınız ıyı olabılır ama cok ıstısmarlar oluyor dıkkatlı olmanızı zı tavsıye ederım.

Siz bence eminev diye kullanıcısınız, bütün bilgiler aynı, antalya, kız bebek vs. İkisindede farklı hikayeler yazıyorsunuz. Yazım dilinizden ve imla yanlışlarınızdan iki kullanıcınındam aynı oldugu aşikar:(( çok ayıp yaptığınız gerçekten ihtiyacı olanlara bile sizin gibiler yüzünden inanamıyoruz ne yazıkki:(( istediğiniz kadar inkar edin şiveniz bile yazım dilinîzde aynı. Ben artık sizin gerçekten ihtiyacınız oldugunu düşünmüyorum. Bir çok kullanıcıyada önceden yazdığınız formatı kopyalamışsınız gördüm. Ben sadece arkadaşları bilgilendirmek için yazıyorum be durumu bölüm yöneticisine bildireceğim.

Siz bence eminev diye kullanıcısınız, bütün bilgiler aynı, antalya, kız bebek vs. İkisindede farklı hikayeler yazıyorsunuz. Yazım dilinizden ve imla yanlışlarınızdan iki kullanıcınındam aynı oldugu aşikar:(( çok ayıp yaptığınız gerçekten ihtiyacı olanlara bile sizin gibiler yüzünden inanamıyoruz ne yazıkki:(( istediğiniz kadar inkar edin şiveniz bile yazım dilinîzde aynı. Ben artık sizin gerçekten ihtiyacınız oldugunu düşünmüyorum. Bir çok kullanıcıyada önceden yazdığınız formatı kopyalamışsınız gördüm. Ben sadece arkadaşları bilgilendirmek için yazıyorum be durumu bölüm yöneticisine bildireceğim.

Ay inanamıyorum böyle insanlara ya.Size de dikkatiniz ve uyarınız için teşekkür ederiz.

Hakaten inanamiyorum bende bugun arkadaslarima kiyafet sordum ptesi kargo yapcaktim gercekten cok ayip durust ol arkadasim burda yardim icin yarisan arkadaslarda var zaten kiliktan kiliga girmene ne gerek var

siz beni biriyle karistirdiniz heralde insanlari boyle yargilanmaz yaptiniz cok ama cok ayip birsey yardim istedik diye illaki birine benzetip yargilamanizmi gerekiyor size hic yakistiramadim bunu aslinda kafasislik bende gitim bide durumu buraya yazdim yardimlasalim diye kusura kalmayinn ben o tanidiginiz bayan deyilim hem benim bebeyimm yok ben kendime istemoyorum komsumun su durumu olmasa burda benim ne isim olur TESEKUR EDRİM herkezi birine benzete bilirsinizz..

Sayın Denizmarasli,

tahmininiz doğru malesef.

Back