Saç Rengi ve Saç Boyama yardımlarınızı bekliyorummm..resimli!!!

gamze10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
64
0
86
40
Balıkesir
kıızlar aralık ayında platin röfle yaptırmıştım ama diplerim çok çıktı şuan dipler koyu kumral kendi saçım,platinle kendi saçım arasındada kahvemsi gibi bi renk oldu dipler çıktıkça..röfleleri kapatıcam ama renk konusunda çok kararsızım bi fikir verin yaa..kahve tonlarımı yapatım yoksa diplerimin renginde koyu kumral mı yapayım..aslında koyu kumral yapayım diyorum ama kendi rengimden daha açık olsun istemiyorum,her ay dip boyayla uğraşamam biraz dinlensin saçlarım..yapsam yapsam naaaappsamm ? bronz kahvede içimde kaldı :)

Eklentiler

• $Resim 0011.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 72
  • $Resim 0022.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 83
  • $Resim 003.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 83
  • $Resim 0044.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 67
Dip röfle veya dip boya yaptır..
Yok istemiyorum artık röfleyi dersen,koyu kumral iyi fikir..
Diplerin çıksada koyu kumralda göze batmıyor..
Benim doğal saçım kestane,ama koyu kumral yapıyorum fıstık gibi..diplerde çıksa, çok bariz belli olmuyor.ıki ayda bir boyuyorum,boyamasam üç ay bile gider yani..

teşekkür ederim cvp için..peki koyu kumral bnm diplerimden açık mı koyumu aynı mı? çünkü ben bi kere normal kumral boyamıştım açtı saçımın rengini karamelimsi yaptı,koyu kumralda da öle olursa diye korkuyorumda..bide koyu kumralı komple sürsem kapatırmı röfleleri..

Saçının orj.rengi ne?koyu kumral epey bi koyu..yani 6 numara..Rengi adıyla değilde, numarasıyla alırsan iyi olur..Palette nin De luxe serisinin koyu kumralını kullanıyorum, oldukça memnunum,yalnız birkaç beyaz teli kapatmıyor..aslında hiçbir boyanın 6 nosu alt numaraları kapatmıyor..
Önceleri kapatabilir röfleni ama yıkadıkça altından gölge gibi çıkar ama kötü olmaz bence..

saçımın orjinal rengini pek hatırlamıyorum desem abartmış olmam heralde :) kuaförler kumral diyo ama kumrala boyadığımda açılıyo rengi yani dipler koyu çıkıyo, bende heralde koyu dedim kendi kendime :))

Bronz kahve yaparsanda dip problemin olacak?Ki o renkte de karamel tonu var..
Sen karamel istemiyorum diyorsun..
Emin ol koyu kumralda dip sorunu olmuyor..
Daha sonra röfle düşünsen dahi ,saçın istediğin röfle rengine çabuk ulaşır..
Daha koyu renklere gitmeni önermem..kestane, siyah gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…