Merhaba. Ben üniversite 1.sınıf öğrencisiyim.Ben okuldan bir cocuktan hoslandim. Bir sure okulda karsilastim. Arkadaslarimla otururken bir sekilde cesaret edip instagramdan takip istegi yolladim. Cocuk kabul edip geri takip istegi yolladi.1 ayi gecik bir suredir takiplesiyoruz. Hep takipten çıkar sonucta beni tanımıyo diye düşünmüstüm ama çıkmadı.Birazcık mutlu oldum. Bu süre icinde ben bir iki tane fotoğraf paylaştım ama beğenmedi. O da cok sık fotograf paylasan birisi degil cok az fotografi var ama instagramı aktif kullanan birisi. Geçenlerde o paylaştı ben onun paylaştığı fotoğrafı beğendim.Ben sonra hani ben onunkini begendim belki o da benimkini begenir diye dusundum fotograf paylastım ama begenmedi.Kısacası o benim hiç bir fotoğrafımı beğenmedi.Açıkcası fotograflarımı begenmediği için üzüldüm.Arkadaslarım begenmemesi seni gercekte begenmediği anlamına gelmez diyor. Bu beni beğenmediği anlamina gelir mi. Yoksa beni tanimadigi icin mi begenmiyor.Karsılastıgımız zaman beni artık farkettiği belli oluyor.Hatta arkadas grubumun oldugu ortamda ben olmayınca arkadaslarım resmen gözü seni arıyor falan da diyor.Ben her türlü gerçek olabilecek ihtimalleri düşündüm.Kendımı kaptırmamaya da çalıştım.Fakat fotograflarımı begenmemesi az da olsa umudumu kırdı diyebilirim.1 ay sonra finallerimiz bitecek ve ben o gün mesaj atmayı düşünüyorum.Olumsuz bir yanıt alırsam üzülürüm ama böyle beklemektense en azından üzülür yoluma bakarım diye düşünüyorum tabikii zor bir süreç olur ama.Olumlu olma ihtimali de var belki arkadas oluruz.Sizce Mesaj atmalı mıyım? Atacağım mesaj da zaten arkadasca bir selam merhaba olur diye düşünüyorum.Ben hep ilk adımı atmam derdim ama fikirlerim çok çok değişti yaşamadan anlaşılamıyor maleesef.İnsanın istemediği şeyler başına gelebiliyor.Tamamen farklı bölümlerdeyiz ve tanışma imkanımız da hiç yok.Hiç bir şekilde Ortak arkadaş gibi bir imkanımız yok.Tek çare mesaj atmak gibi duruyor:/ Tersler mi acaba? Veya ne düşünebilir? Fikirlerinizi bekliyorum ne yapmam gerekir? Bana çok dua edin, şimdiden teşekkürler:)
Son düzenleme: