Tuvalet Eğitimi yardimlarinizi bekliyorum....

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

kc20

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1
0
16
Ankara
kizim 2bucuk yasinda 2yasini gecince tuvalet egitimine basladik 2 gün bocaladi sonra olayi cözdü.gündüzleri kendisi gelip tuvaletini söylemesinide ögrenmisti,geceleride belli saatlerde kaldirip lazimliga oturtuyordum.cok güzel ögrenmisti.fakat kurban bayramdan sonra emzigi biraktirdim gündüzleri yine söylemeye devam etti fakat geceleri kabusa döndü uykusu hafifledi kesinlikle tuvalete kalkmak istemiyor ne diller döktüm yok kaldiramiyorum sabah tabiki islak kalkiyoruz.o ara almanyaya annemlerin yanina geldim suan almanyadayiz bu sefer gündüzde sölemeyi birakti acaba cok ilgi görüyorda ondanmi kaynaklaniyo erteliyo tuvalete gitmeyi yeri geliyo kaciriyo geceleri altini baglamaya basladim bu isin icinden cikamiyorum önerilerinizi bekliyorum yardimci olursaniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…