• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan yardımlarınızı bekliyorum :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

caponumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2009
1.431
5
156
41
arkadaşalr benim bayramdan sonraya isteme nişan bir arada olacak ancak bir sorunumuz var sevgilimin annesi vefat ettiği için bohça işiyle filan uğraşacak kimse yok kadıncağız sandiğa bi kaç havlu yemeni filan koymuş sevgulumde diyorki nbohçaya ne koncaksa söle de alalım diyo anneme sorduım oda fazla bişeye gerek yok dedi aşkım herşeyini kendi yapıyordaaa aşkımda mahçup olmak istemiyor bana yardımcı olurmusubnuz bayrama kadar havluymuş filan alalım diyorumm:asigim:

havlu iğne oyalı,lif,patik,yemeni,seccade,iç çamasırı su fantazi olanlardan filan da oluo tabi bunun dısında makyaj seti terlik elbise htrladıgım kadarıyla bunlar oluo

Siz bilirsiniz de bence hiç uğraşmayın, sonuçta karşılıklı yapılan bir şey bu
ıki tarafa da hem masraf hem manevi yük.
Esqi- erhan'ın dediklerine ilaveten bizim burda elbise de alıyorlar, ceket etek takım falan

başınınz sağolsun canım. bence ikinizde yapmayın bohça. ya da çok abartmayın. zaten kendi yapıcakmış. bizim de kayınpederim ölmüş.her şeyi nişanlım yapıyor. bohöa oldu benim ama hep nişanlım aldı
g

gecelik-sabahlık takımı
iç çamşırı takımı
2 şer takım atlet kilot
sabunluk
günlük pijama takımı
çorap
terlik

bunlar kondu bana. bi de nişanlığım ayakkabım çantam alındı

gecelik-sabahlık takımı
iç çamşırı takımı
2 şer takım atlet kilot
sabunluk
günlük pijama takımı
çorap
terlik

bunlar kondu bana. bi de nişanlığım ayakkabım çantam alındı
çok sağolun kıslar kendi yapacak ya abartmayacağım bu söylediklerinizden azıcık araştırmamdam karma bişiler yapacaz ancak şu çok önemli kayın valide filan diyoruzda olmaması çok daha acıymışş

bende cok gereksiz buluorum bunları yine bizim yasdıklarımız normal gibi o kadar abartanlar war ki yani

bence çok gereksiz..
biz yapmamıştık.
eskidenmiş o ne parfümü olurmuş kızın ne iç çamaşırı dikme külot giyerlermiş
ee işte düğünde alınırmış hazır olsun değişik olsun diye..
oradan kalma gereksiz bir adet..
artık herkesin 5er 10ar parfümü de değişik çamaşırları da terliği de pijaması da var..
yeni evlenecek insanlara maddi manevi yük olmaktan başka bişey değil onlara para verene kadar kuracağınız eve bişeyler alın..
sevgiler.

çok sağolun kıslar kendi yapacak ya abartmayacağım bu söylediklerinizden azıcık araştırmamdam karma bişiler yapacaz ancak şu çok önemli kayın valide filan diyoruzda olmaması çok daha acıymışş

yani canım özeniyorsan iç çamaşırı sabahlık falan al. nasıl olsa kullancan. ama takım elbise ayakkabısı çantası falan aldırtma. nişanlık alsın sadece. eskiden kızların giycek çok çeşit kıyafeti yokmuş düğün zamanı alınırmış işte. ama bizim herşeyimiz var. çok özeniyorsan kullanıcak bişiler al. ama özencin de yoksa boşver ne sen ne o yapsın

yani canım özeniyorsan iç çamaşırı sabahlık falan al. nasıl olsa kullancan. ama takım elbise ayakkabısı çantası falan aldırtma. nişanlık alsın sadece. eskiden kızların giycek çok çeşit kıyafeti yokmuş düğün zamanı alınırmış işte. ama bizim herşeyimiz var. çok özeniyorsan kullanıcak bişiler al. ama özencin de yoksa boşver ne sen ne o yapsın
evet canım benim bazıları çok abartıyorlar sonuçda alınanda satılanda bana ve benden gidiyor gerekenleri almakda fayda var havlu iğne oyası filanda almıcam rahmetlinin koydukları yeter zaten ebnim annede bi ton yapmış seccadesine kadar sadece nişan için güzel bir elbise ayakkabı çata bohça içi içinde iç öçamaşırı 3 parça veya 2 parça bişiler alırız terlik alırız yeterde artar bilee 6 yıldır birlikteyiz o beni biliyor ben onu zati

evet canım en doğrusu yaparsın. nişanlın da mahçup olmasın. erkekler gurur yapıyorlar böle şeyleri.zaten yemeniler patikler falan kullanılmıoki

evet canım öyle benim sandık bi dünya var 2 aralık demişsin düğün tarihi filanmı canım

evet canım öyle benim sandık bi dünya var 2 aralık demişsin düğün tarihi filanmı canım:uhm:kaydirigubbakcemile3

Back